Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, zda nemáte zkušenost a mohli by jste mi poradit s půjčkou.
Potřebuji nutně částku 35.000,- , ale mám záznam v registrech i exekuci na účtě z důvodu zneužití údajů mou příbuznou. Nešla jsem na Policii z důvodu, že její matka se zavázala splácením a ted probehne v prosinci poslední splátka.
Peníze potřebuji na doplacení svých úvěrů, ale na internetu nacházím pouze samé podvody. Jsem z Prahy.
Nevíte někdo, neo neznáte někoho, kdo měl podobný problém a peníze mu dali, popřípadě od koho?
Mám dva příjmy z HPP i DPP.
No, pokud rodina a přátelé nemají možnost pomoct, zkuste door financial. doorfinancial.com/... Je to nebankovní splečnost, a proto záznam v registu je nebude zajímat. Peníze dostanete v hotovosti a taky v hotovosti je budete splácet, takže i problémy s účtem by neměly být překážkou. A hodně štěstí a lepší okolí"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.