Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s prací ve Španělsku sbíraní citrusů které je jako inzerát na internetových stránkách a odepisuje Vám osoba z emailu Maciki@seznam.cz předem děkuji za odpověď nashledanou ![]()
pouze požaduje při příjezdu na místo složit peníze na ubytování a na vyřizování potřebné dokumentace při příjezdu a kvůli povolení na míste pracovat ubytování 120 eu mesicne a vyřízení dokumentu 110 eu. ale až po příletu na určené místo
doplněno 13.12.13 10:39: Minimální mzda je stanovená na 3.91€/hod. Odečti daně a náklady na cestu, ubytování, stravu a poplatek agentovi za zprostředkovaní práce.
Bojím se že z toho co zbyde asi moc nezbohatneš.
Mimochodem - nejvyšší nezaměstnanost má Řecko. Přes 27%
0x
Pokouset se jet vydelat si sbiranim cehokoliv do zeme, ktera ma miru nezamestnanosti mladych lidi pres 50 procent je minimalne dobrodruzne.
0x
Seriózní firma má vlastní doménu, a používá vlastní e-mail. Jakmile je e-mail u freemailu (Seznam.cz), není něco v pořádku.
Toto mi odepsal kdyz jsem se zeptal jak mi to muze zarucit ze to není podvod a že vše bude tak jak má být : zaruku..najdete si na netu firmu exitolabor Guadasar a tam mate i tel cislo a muzete si tam zavolat primo na firmu a na vse se poptat... Ja vas jen vyzvednu na danem miste, odvezu vas na byt kde budete bydlet, zaridim doprebne dokumenty a fa vam da na altu a budete mit praci...vse ostatni je uz na Vas jak budete chodit do prace a kolik si denne vydelate...zarizenim Vam sp-dokladu pro sp-praci ma snaha - starostkonci... konci ..Vy budete mit vse potrebne pro ziskani praci v Spanelsku , bydleni a jak se budete v praci cini a do ni chodit je na kazde zvlast...
0x
Zdravím chtěl byc se zeptat jestli ses nedozvěděl něco nového, taky nás ta práce velice zaujala ta by jsme se chtěli poradit ![]()
Zrovna teď jsem také v kontaktu s tímto mailem - maciki@seznam.cz
Také se mi to moc nezdá. Bojím se že přijedeme, pán nás vyzvedne, vezme od nás peníze a sbohem
A my bez peněz budem řešit odjezd domů...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.