Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní příležitost ve Španělsku

Od: luksa060 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den

chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s prací ve Španělsku sbíraní citrusů které je jako inzerát na internetových stránkách a odepisuje Vám osoba z emailu Maciki@seznam.cz předem děkuji za odpověď nashledanou :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

achci*
hodnocení

0x

Pozaduje poplatek predem?

luksa060
hodnocení

pouze požaduje při příjezdu na místo složit peníze na ubytování a na vyřizování potřebné dokumentace při příjezdu a kvůli povolení na míste pracovat ubytování 120 eu mesicne a vyřízení dokumentu 110 eu. ale až po příletu na určené místo

luke237
Take jsem ten inzerat nasel. Nejsem si jisty, jestli jezdit do krizi tezce postizeneho Spanelska za praci dava smysl. Maji tam nezamestnanost 3x vetsi nez u nas (pres 25%!). Nejhorsi nezastnanost v Evope!
Mám podobné obavy. Spolužačka která tam emigrovala ještě za komundirů se s druhem potřetí za dva roky stěhuje za prací protože i s perfektní znalostí jazyka mají problém se zaměstnáním. Pochybuju že v takovém prostředí dá někdo za sběr pomerančů víc jak minimální plat.
doplněno 13.12.13 10:39: Minimální mzda je stanovená na 3.91€/hod. Odečti daně a náklady na cestu, ubytování, stravu a poplatek agentovi za zprostředkovaní práce.
Bojím se že z toho co zbyde asi moc nezbohatneš.
Mimochodem - nejvyšší nezaměstnanost má Řecko. Přes 27%
luke237
Snad bych jen dodal, ze ve Spanelsku zije snad pul milionu Rumunu a ti jsou ochotni pracovat za jine penize nez Cesi.

hodnocení

0x

Pokouset se jet vydelat si sbiranim cehokoliv do zeme, ktera ma miru nezamestnanosti mladych lidi pres 50 procent je minimalne dobrodruzne.

iz*
hodnocení

0x

Seriózní firma má vlastní doménu, a používá vlastní e-mail. Jakmile je e-mail u freemailu (Seznam.cz), není něco v pořádku.

luksa060
hodnocení

Toto mi odepsal kdyz jsem se zeptal jak mi to muze zarucit ze to není podvod a že vše bude tak jak má být : zaruku..najdete si na netu firmu exitolabor Guadasar a tam mate i tel cislo a muzete si tam zavolat primo na firmu a na vse se poptat... Ja vas jen vyzvednu na danem miste, odvezu vas na byt kde budete bydlet, zaridim doprebne dokumenty a fa vam da na altu a budete mit praci...vse ostatni je uz na Vas jak budete chodit do prace a kolik si denne vydelate...zarizenim Vam sp-dokladu pro sp-praci ma snaha - starostkonci... konci ..Vy budete mit vse potrebne pro ziskani praci v Spanelsku , bydleni a jak se budete v praci cini a do ni chodit je na kazde zvlast...

ulrisak
hodnocení

0x

Zdravím chtěl byc se zeptat jestli ses nedozvěděl něco nového, taky nás ta práce velice zaujala ta by jsme se chtěli poradit :)

jenis*

Zrovna teď jsem také v kontaktu s tímto mailem - maciki@seznam.cz

Také se mi to moc nezdá. Bojím se že přijedeme, pán nás vyzvedne, vezme od nás peníze a sbohem :) A my bez peněz budem řešit odjezd domů...?

tdog*

Taky si s přítelem píšeme s tímto pánem. Už Vám sdělil například své jméno. Máme strach, aby v tom nebyl nějaký háček. Jste si jistí že pojedete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]