Nejste přihlášen/a.
Mám strašnej problém, hrozně bych chtěla jít někam na zábavu nebo na nějakou akci v našem městě, ale problém je v tom, že nemám moc kamarádek a ty který mám buď nemají čas nebo se jen vymlouvají, tak mě napadlo, že bych tam šla sama. Není to trošku blbý, když jde holka sama na zábavu? Co si o takových holkách myslíte? Já sem hroznej stydlín a když jdu někam sama, tak mám pocit, že na mě každej čučí, ale myslim, že tohle bych dokázala překonat, kdybych se fakt hecla. Mám jen strach, že každej bude vědět, že tam sem sama a že si o mě bude myslet, jaká sem zoufalka, že tam nemám jedinou kamošku. Chtěla bych si najít jak kluka, tak nový kamarády, ale když budu sedět doma, tak si je nenajdu.
Vůbec nechápu o čem to tak roztomile plkotáš. Zoufalka, že jdeš někam sama do klubu? Nerozumím tvému stylu myšlení. Spíš si podvědomky hledáš výmluvy, proč nerealizovat, co bys ráda. V životě je nejlíp, naučit se spoléhat sám na sebe. Povrchní kamarádky jsou občas fajn ale mělo by to jít i bez nich.
Já jsem poměrně suverén, protože jsem přišla na to, že od nikoho nic nedostanu a nikomu ani nic nedlužím a už mám moc roků na to, abych kohokoliv zajímala, ale vejít do nějakého podniku, to je pro mně strašný problém. Třeba jen vejít a počkat si na pizzu domů nebo si dát pití, ikdyž padám žízní. Já bych se nepřimněla jít na zábavu. Asi bych se osypala. :D Možná, že byste z toho mohla vybruslit, když se budete tvářit, že někoho hledáte. :D
Jít sama , v tom nevidím nic špatného obvzlášť, když je zábava ve vašem městě. Určitě tam bude někdo koho znáš a přidáš se k nim. Jen bych měla strach jít domů v noci sama. Nevím kolik Ti je roků, ale určitě by bylo lepší si zajistit odvoz domů.
Jsem stará konzervativní babka, ale přiznávám, že sama bych na zábavu nešla. Ani zamlada.
Nejvíc bych se bála toho, kam si sednu. Jdu sama, sednu si sama k prázdnému stolu jako pecka? Nebo budu hledat zuby nehty někoho známého a vetřu se k nim? Je to prostě taková divná situace. Pokud s někým přijdete, počítá se, že si s ním sednete a budete se bavit. Ale sama?
Do dneška mám dost problém i zajít si sama do restaurace na oběd. Už to jakž takž zvládám, ale dříve, když jsem byla mladší, na oběd bych sama nešla ani za nic. Prostě jen ten divný pocit, sama u stolu, ty pohledy kolem...určitě si všichni myslí, že jsem na lovu...*:D* A já chci zatím jen poobědvat.
Nebyla to pravda, vím, ale nemohla jsem si pomoci. A sama prostě NE. Najděte si kamarádky, najděte si chlapce, ale jít sama, je to prostě divné. Jaga.
no a kde si ty kamarádky mám najít, když ne někde na zábavě? ...práci nemám a do školy už nějakej ten rok nechodim
Vy vlastně nemáte nic. V první řadě si najděte práci. Vím, lehko se mluví, špatně se hledá. Ale nakonec, uvidíte, že budete mít štěstí.
A v práci se seznámíte se spolupracovnicemi a spolupracovníky. Můžete s některými kamarádkami z práce pak chodit za zábavou. Já mám z každé práce minimálně jednu, ale často i víc bývalých kolegyň, na které ráda vzpomínám. A s kterými si o po létech občas vyměníme pár řádků.
Navíc, když budete pracovat, vyděláte si a můžete si dovolit zase něco utratit za zábavu. V současné době to vidím tak, že nemáte ani peníze, ani žádnou motivaci a tak se Vám do toho prostě nechce. Jaga.
doplněno 26.11.13 15:57:Píšete, že do školy už nějaký rok nechodíte. To Vám nezůstaly nějaké dobré kamarádky z těch dob, kdy jste do školy chodila?
Já takové mám: Haničku ze základky /1961-1970/, dokonce jsme si navzájem odsvědčily sňatky. A Alenu z pedáku / 1975 - 1979/. Už jsme babky, ale s oběma jsme ve styku, píšeme si, zavoláme, občas se sejdeme. To, že ukončíte školu neznamená, že ukončíte i školní přátelství. To se nechá dál rozvíjet. A člověk si pak nemůže stěžovat, že nikoho nemá. Protože když chce, tak má.
Nikdy jsme to nemusela řešit, ale kdybych měla chuť jít, tak by mě nezastavily ani nějaké myšlenky .. kdo si co pomyslí bla bla bla. Šla bych. Odejít můžete vždycky a kdykoliv. Nakonec zjistíte, že nebudete jedinná osoba, která přišla sama. Když to nezkusíte, nebudete vědět. I kdybyste měla práci, tak těžko budete někoho hledat na zábavu. Třeba vaši vrstevníci mají rodiny, svůj styl života a někdo jej nerad mění. Běžte, vyzkoušejte a pak sem výsledek sdělte. Třeba dodáte odvahu podobně osamocené ženě. Na papuče a přiblblé seriály v televizi máte fůru času. Kdo nic nedělá, nic nepokazí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.