Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte mě díky seriálu?

Od: kalame odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, máme ve škole zadaný úkol poznat člověka podle toho, na jaký seriál se dívá. Jelikož mě všichni ze třídy už znají, rozhodla jsem se zeptat tady, pokud vám to nebude vadit.

Otázka zní: Ráda se dívám na Ulici, Znamení koně, 4teens a The secret life of the american teenager, který ovšem sleduji pouze anglicky. Poznáte z tohoto popisu, kolik mi je let a jaké jsou mé koníčky?

Já vím, že je to taková blbost, ale docela by mě zajímalo, jestli to z toho jde poznat. Díky za vaše odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je Vám tak 15+...máte ráda koně...

Také by Vám ale mohlo být 65...a mohla by jste mít ráda hady...

Nevím kdo Vám ve škole dává domácí úkoly, ale vypadá to, že má méně rozumu než jeho žáci..

Znal jsem osobu, co se dívala na The Simpsons, a na boxerské zápasy...byla to moje 90 letá babička...

Zkuste se na to Vašeho vyučujícího zeptat...

kalame
hodnocení

Trefil = je mi 15 a mám ráda koně a angličtinu...

Já vím že je to fakt blbost, chápejte - zadal nám to učitel na občanku, je úplně nejvíc v pohodě, znáte tyhle typy učitelů... chtěl abychom se trošku odreagovali od těch věčných testů a zkoušek teď na konce roku..já myslím, že to zabralo :D

naihonn*
hodnocení

0x

Bráno čistě všeobecně, tak věk se dá tipnout jen v některých případech a jediný jistý koníček tu může být sledování seriálů. *smich*

martinaa*
hodnocení

0x

Stargate, Supernaturals, IT Crowd, Big Bang Theory, Futurama. :D

plechacek*

U mě by navíc bylo ještě Earl, HIMYM, Simpsonovi:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]