Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz, ten první zní jestli se dají i golfem vydělat peníze.
A ten druhý je zda není už pozdě začít s golfem v 18 protože já ho hraji ale nemám ještě kartu nic a tak by mě to zajímalo moc díky Petr
Pozde neni nikdy, nicmene tezko rict, zda neni pozde na drahu profi hrace, kteri by meli zacinat v nizsim veku...
No to jsem měl právě v plánu začít profi ale když je mi 18 let tak nevím zda už není pozdě... proto se ptám ostatních, protože když jsem mmluvil s trenérem golfu tak byl protivný...
Před lety "zpívající právník" Ivo Jahelka zpíval: "PENÍZE JSEM VYDĚLAL POCTIVOU TO PRACÍ"... Nezlobte se, ale mně golf připadá spíš jako sport, zábava, nebo kratochvíle, poctivá práce je o něčem jiném. Jaga.
Navíc s každým vrcholovým sportem se začíná již v raném dětském věku, zdáte se mi tudíž už trochu "přerostlý".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.