Nejste přihlášen/a.
Nechci se
avazet do lidi nabozensky zalozenejch. Ja sam jsem Atheist![]()
Tady pridavam jeden vtip: vtp.ic.cz/...
Jsem rad, ze se vam to libilo
Pridal jsem to minuly tyden na jiny forum a tam me nekdo "sprdnul", ze pry jsem nezdvorak![]()
Jj, starý ale dobrý. Já to neberu ani tak jako vtip, spíš je to možnost, jak se některých lidí diplomaticky zbavit! ![]()
Jo jo, starý, ale dobrý. Něco jako tohle: Už zavřená hospoda, hospodský počítá tržbu a najednou bouchání na dveře. "Kdo je?", zařve hospodský. "Jean-Claude van Damme," ozve se. "Neznám, jděte do prdele všichni čtyři." ![]()
Tak to u mě zvonili nedávno. Představili se já se jich zeptal: "můžu se Vás na něco zeptat?" Viditelně pookřáli. "Ano, proto jsme přišli". Tak jsem se zeptal: "Kdo Vás pustil do domu?" Myslím, že je přešla chuť na další rozhovor. ![]()
Už je to pár let, dopoledne někdo zazvonil. Já ještě po večírku spal. Za dveřmi dvě dámy, v ruce Strážní věž či jak se ten jejich plátek jmenuje. Prý že by si rády popovídaly o domácím násilí. Promnul jsem si oči, vytřeštil je a řekl jsem jim:
Ona si ta kráva zase stěžovala? To jí budu muset zas rozhodit sandál. (Podotýkám, že jsem v té době žil sám).
Báby se ani nerozloučily a myslím že už ten den na nikoho dalšího v baráku ani nezazvonily. A u mě od té doby - je to tak 10 let - taky ne. A já už taky to dopoledne neusnul a zbytek dne jsem se potutelně smál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.