Nejste přihlášen/a.
Nechci se
avazet do lidi nabozensky zalozenejch. Ja sam jsem Atheist
Tady pridavam jeden vtip: vtp.ic.cz/...
Jsem rad, ze se vam to libilo Pridal jsem to minuly tyden na jiny forum a tam me nekdo "sprdnul", ze pry jsem nezdvorak
Jj, starý ale dobrý. Já to neberu ani tak jako vtip, spíš je to možnost, jak se některých lidí diplomaticky zbavit!
Jo jo, starý, ale dobrý. Něco jako tohle: Už zavřená hospoda, hospodský počítá tržbu a najednou bouchání na dveře. "Kdo je?", zařve hospodský. "Jean-Claude van Damme," ozve se. "Neznám, jděte do prdele všichni čtyři."
Tak to u mě zvonili nedávno. Představili se já se jich zeptal: "můžu se Vás na něco zeptat?" Viditelně pookřáli. "Ano, proto jsme přišli". Tak jsem se zeptal: "Kdo Vás pustil do domu?" Myslím, že je přešla chuť na další rozhovor.
Už je to pár let, dopoledne někdo zazvonil. Já ještě po večírku spal. Za dveřmi dvě dámy, v ruce Strážní věž či jak se ten jejich plátek jmenuje. Prý že by si rády popovídaly o domácím násilí. Promnul jsem si oči, vytřeštil je a řekl jsem jim:
Ona si ta kráva zase stěžovala? To jí budu muset zas rozhodit sandál. (Podotýkám, že jsem v té době žil sám).
Báby se ani nerozloučily a myslím že už ten den na nikoho dalšího v baráku ani nezazvonily. A u mě od té doby - je to tak 10 let - taky ne. A já už taky to dopoledne neusnul a zbytek dne jsem se potutelně smál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.