Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doufam ze se nekdo neurazi za tento vtip?

Od: nikl* odpovědí: 13 změna:

Nechci se avazet do lidi nabozensky zalozenejch. Ja sam jsem Atheist;)

Tady pridavam jeden vtip: vtp.ic.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

11.06.11 19:14
hodnocení

0x

*palec**smich*

nikl*
hodnocení

Jsem rad, ze se vam to libilo:) Pridal jsem to minuly tyden na jiny forum a tam me nekdo "sprdnul", ze pry jsem nezdvorak:(

pt®

No vidíte "nikl", to máte za to, že chodíte na jiná fóra. - stařenka

nikl*
hodnocení

No ja jsem tady jenom novacek, tak jsem nevedel, jak se kdo zachova, protoze vas neznam.

Kdyz jsem to pridal minuly tydenl na forum, ktere dobre znam, byl tam asi nejaky Jehovista;)

hop®
hodnocení

0x

Jj, starý ale dobrý. Já to neberu ani tak jako vtip, spíš je to možnost, jak se některých lidí diplomaticky zbavit! *palec*

tomasgulas

Jo jo, starý, ale dobrý. Něco jako tohle: Už zavřená hospoda, hospodský počítá tržbu a najednou bouchání na dveře. "Kdo je?", zařve hospodský. "Jean-Claude van Damme," ozve se. "Neznám, jděte do prdele všichni čtyři." :)

nikl*
hodnocení

To jsem jeste neslysel, ale taky dobry:)

doplněno 11.06.11 21:31:

Neni to sice k tomuto tematu, ale kdyz uz se tady pise o tech 2, ci 4 lidech, tak co treba tenhle mini vtip;)

Na moste stoji 3: On, ona a jemu:)

hodnocení

0x

To je naprostá "bomba", neznala jsem to. To jsou Jehovisti, za těmi dveřmi. Znám je, a otravovali mě několikrát, mockrát! Lituji, že jsem v té době tuto nesmírně vtipnou odpověď neznala, a hlavně, že mě to nenepadlo! *smich**hej*

jabraka*
hodnocení

0x

Když miněkdo zazvoní za dveřmi,tak je to buď:

Avon Lady,krásná zástupkyně ČEZu,jiná od RWE ,E.On energie,O-2 ,Vodafonu,ale Jehovisti se už asi dva roky neobjevili.

JABRAKA

12.06.11 08:58
hodnocení

0x

*smich**palec**haha*

hodnocení

0x

Tak to u mě zvonili nedávno. Představili se já se jich zeptal: "můžu se Vás na něco zeptat?" Viditelně pookřáli. "Ano, proto jsme přišli". Tak jsem se zeptal: "Kdo Vás pustil do domu?" Myslím, že je přešla chuť na další rozhovor. *smich*

georges*

Už je to pár let, dopoledne někdo zazvonil. Já ještě po večírku spal. Za dveřmi dvě dámy, v ruce Strážní věž či jak se ten jejich plátek jmenuje. Prý že by si rády popovídaly o domácím násilí. Promnul jsem si oči, vytřeštil je a řekl jsem jim:

Ona si ta kráva zase stěžovala? To jí budu muset zas rozhodit sandál. (Podotýkám, že jsem v té době žil sám).

Báby se ani nerozloučily a myslím že už ten den na nikoho dalšího v baráku ani nezazvonily. A u mě od té doby - je to tak 10 let - taky ne. A já už taky to dopoledne neusnul a zbytek dne jsem se potutelně smál.

ferda60*
hodnocení

0x

Dobrý vtip, také jsem neznal (neměl by se snad kvůli vtipu někdo hned urážet, možná je to příčina, proč je dnes humoru méně).

Třeba lehký úsměv navodí ukázka z jedné dřívější komedie - reforma zdravotnictví má kořeny starší, než bychom čekali:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]