Prostě jet smykem,zajet do závěje a jet podplným plynem :P :D.. samozřejmě mám své cesty a letiště kde nikdo nejezdí. Tak to víš mlaďák a chlap co má rád auta to je jediná droga auto ,nepiju (dám si někdy alkohol,ale ne každý den :D), nekouřím. Jen liju benzín :D do auta .
Už ho máme, už hrabu sníh... ale mám zimu rád stejně jako naše psinda. Autem neřádím, autem jezdím z nutnosti...
ukulele*
K ránu, když vidím za okny padat ty sněhové poprašky. Sandály s šortkami hned balím do tašky. Cestovce hned stoupne účet, lepší než tu v zimě čučet. K večeru chuť mám sbalit i všechny své hračky, zas to vše roztálo, zbyly jen, no však víte CO !
Vyřádit se s autem u mě znamená jízda kontrolovatelným smykem,je to levnější jak škola smyku a nemusím nikam daleko,stačí na to třeba fotbalový hřiště nebo letiště
demijan*
Přesně moje slova ..Sníh tu ještě nemáme ,malinko poletoval snad ráno napadne :D..Já mám kousek letiště tam každej řádí.
První sníh miluji. Vlasně první sněhy miluji, ale ty poslední, v březnu, v dubnu, ty z duše nenávidím. Venku byl poprašek na trávě, ale teď je jen mokro, nevlídně. Nemám to ráda. To raději ten sníh. Už ať napadne! :D
Tak u nás už máme, ráno se odhazovala závěj od garáže, ale jinde ještě kouká tráva Přes den sníh neroztál a to je dobře, žádné bláto. Udělala jsem mini sněhuláčka. Jak to zvládnu z prvního sněhu, tak zima bude pěkná, těším se až bude vše bílé a sluníčko k tomu, hmmm ...
já se na sníh také těším ... nemusím jej uklízet a ani nebudu neboď se loni obecní úřad byl do roztrhání když jej soused oklidil a odklidil si jej špatně - za zákona mě k tomu nic neváže je to problém OÚ odmetu sníh před garáži - tím pádem odpadá nepříjemná záležitost odklidu sněhu a sníh mám opět rád a nevadí mi
Jak jsem psal vejš musí už kuřna napadnout sníh :D.. v hradci k. pořád nic :O
punker*
U nás zatím taky nic,ale věřím tomu že brzo bude,ale ještě by to mohlo chvílu počkat,potřebuju ošetřit podvozek nátěrem
demijan*
To já ošetřil gumoasfaltem ,koupil kýbl za 215 a natřel 2x a vylil prahy olejem vyjetým. ochrana skoro zadaraa gumoasfalt je osvědčen , to otec natíral dřív podvozek a to vydrželo na dlouho.
demijan - je vidět, že na něm nemusíte denně jezdit .
demijan*
minulou zimu jsem denně jezdil a jezdím pořád.. Jako nemám rád břečku se solí to se jezdí blbě a pak auto trpí,mám rád čistý sníh.
martinaa*
Magdone, přítel jezdí denně, někdy i štreky, a taky rád blbne jako malý dítě:D, loni jsme kvůli tomu skončili v poli (polní cesta a nečekaně zajíc na ní)...
doplněno 25.11.13 19:58:
Osobně se těším na lyže, brusle, koulovačky a blbnutí s dětmi. Vzhledem k tomu, že ale sama denně dojíždím, se na silniční sníh těším méně.
doplněno 26.11.13 11:04:
Axus, joooo, to jsem mu říkala taky...
demijan*
to já zatím nikde ještě neskončil :D
punker*
protože mi co si to natrénujem,to potom líp zvládnem i v krizový situaci na silnici )
demijan*
To máš velkou pravdu punkere .. co máš za auto?
punker*
teď sem si pořídil alfu 156 1.9JTD předtím sem jezdil s fiatem brava 1.6 76kw...alfu mám tak 3 tejdny,proto sem se ještě nestihl pořádně připravit na zimu. Ale uvažoval sem taky o stilu :D zadokolku snad někdy časem no
demijan*
Jo italské auta mám rád .. Lada je licence fiat .. Chce to zadokolku na sníh .. odkud jsi ?..Koupit ladu bez papírů a hura řádit :P
punker*
Já taky, Ital power bydlím tak napůl cesty mezi Brnem a Znojmem,spíš k Brnu
demijan*
jaj tak to je dálka já jsem z hradce králové. Jojo hlavně fiat coupe to je power ! .. nevim co každý vidí na škodovkách apod.
ani moc ne kámo mám starou škodárnu to zas budou jen problémy...fujjj sníh
demijan*
já mám na blbnutí ladu 2101 1600 motor klasickej má 135 koní s ostrou vačkou ,sníženou hlavou,a karburatorem přetryskovanym . Na normalni ježdění mám fiata stilo ale s tim žádná sranda neni předohrab nedotáčivej, ale s ladou na zadek to je něco jiného.
thom*
už jeto tady mrazíky pitomé rano jsem nemohl ani škodovku nastartovat do školy a bylo jen -2 stupně
demijan*
Tak si poořiď ladu ta mi nastartovala v - 20v pohodě.. ladu 2101,nebo 05 a nebo 07 seženeš v pohodě a užiejš si zabavu s tim a hlavně to jede a ne jak škodovka stará ..
thom*
mě stačí i škodovka vpoho,akorad se startovanim jsou někdy potíže hold :D
demijan*
Prodavaj ladu 05 1300 remen za 12000 v pěkném stavu a hlavně to jede a ma tah. Měl jsem dřív a dal jsem s tím fabii 1.4 mpi o kousek ale dal a to je Fabie o dost novější :D
Nesnáším zimu, rozbředlou břečku ve městě a metr sněhu na chalupě. Zkuste v zimě vyjet na inv. vozíku, rukávy máte špinavé až k ramenům, mrznete, zima je roční období kdy jsem víc vězněm než v létě a na chalupě pro změnu neodhrnutý sníh kam se kouknete, zima v baráku...Už aby bylo zase aspoń Jaro, roční období ZIMA bych já zrušila. Ale ano, máte pravdu, dokud jsem lyžovala tak to bílé, studené nebylo až tak špatné. Nedalo by se to nějak vyřešit, ZIMA a sníh na horách, LÉTO v nížinách?
Sníh? = Sedmikilometrové upravené sjezdovky s ranním manšestrem a se slušnými lidmi, kávička na terásce se sluníčkem a s vyhlídkou na rozeklanné Alpské štíty...Český sníh mi neříká nic moc - zato slunná Itálie dost. Jezdím na lyžích do sebezničení, večer po tom sportu skoro nevyjdu schody.
No, tak když už teda sníh a blbnutí v něm s autem, tak něco takového. Bohužel, je to delší a nejde to spustit přímo. Musí se to stáhnout. Akce se zúčastnila i moje maličkost.
A s tou Tojotou už jsem si od kolegů taky vyslechl svý . Nevím, jak jsem si ty dvě značky mohl poplést . Nejsou si ano podobný. Jenže už se mi to celý kvůli tomu nechtělo předělávat.
U nás pod Lužickými horami je ode dneška běloučko na autech , na stromech a vše je pokryto tím studeným a mokrým sněhem. myslím si ale že to sleze a nejhorší to bude na silnicích rozježděné od aut. Moje dcera žije na kontinentu kde je léto i v zimě. Při cestě domů jsem uplácala malinkého rádo by sněhuláčka rychle pře skyp pozdravila svoje vnoučata aby viděla že tady už vzala do svých rukou pani zima. Co dělat?nic a trpělivě čekat na březen. Tak hezké zimní dny a jdeme péci cukroví...
ahoj všem, já se na sníh opravdu těším - na tu pěknou bílou peřinku a snášející se vločky, zkrátka vánoční idylku... jenže na druhé straně jako řidič se sněhu a náledí děsím... až pojedu v 5 ráno svých 85 km do práce po okreskách - snad to přežiju... ale jinak je zima nádherná
Ano, v noci fičák, že jsme doma měli ze světel diskotéku a teď než jsem došel domů, tak mě to málem odfouklo. A ráno jsem si všiml, že na náměstí co je tu vánoční strom, je docela nakřivo.
Jako děcko ano, vybíhal ven, kdy začne padat. Dnes ne ,je zima, chce to slunko a pak ekonomická stránka zimy. Praotec to zvrzl, měl jít k jihu, mohli jsme mít moře (nebo se nemělo rozbíjet RU). Kdyby to šlo, dole teplo, hory sníh. Ale můžeme se i odstěhovat za slunkem, jen chtít.
u nás zatím sníh není, dnes byla jen pěkná klouzačka. Denně dojíždím do práce autem, i když jen 13 km, někdy to stojí za to
na sníh se tedy taky moc netěším, protože na odhrabování jsem doma zůstala přes týden sama a plocha je docela velká Když tedy přes noc napadne, musím si přivstat, abych stíhala a ještě pravidelnou procházku s naším 4-nohým mazlíčkem. Sice je celoročně zvyklý na zahradě, ale procházka po ránu a večer musí být. Jediné, na co se těším, když napadne, nasadím běžky a hned za plotem můžu po poli začít běžkovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.