Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je zívání nakažlivé?

Od: klarca19* odpovědí: 12 změna:

Ahoj chtěla jsem se zeptat je zívání nakažlivé? Víte já jsem seděla ve škole a poslouchali jsme jednu paní která nám vyprávěla o jedné knížce mě to hodně zajímalo, ale najednou jsem začala zívat, ale nenudilo mě to ani jsem nebyla unavená. Ale vedle mě seděla jedna holka která pořád zívala asi jí to nebavilo. A já jsem najednou začala taky zívat. Teď si učitelky myslí že mě to nebavilo. Tak se chci zeptat jestli je zívání nakažlivé jestli jsem se nemohla nakazit od té holky která seděla vedle mě.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Spíš sugestivní než nakažlivé.

Mně se třeba po přečtení dotazu chtělo zívnout taky *ua*

hodnocení

0x

Ano, je nakažlivé. Nikdo sice ještě nezjistil, proč člověk vlastně zívá *nevi* , ale je prokázané, že když někdo ve společnosti začne, okolí ho brzo následuje. :)

miklous*
25.11.13 15:36
hodnocení

0x
:) :) :) ano! :) :) :)

fnrm
hodnocení

0x

Strááááááááááášně. lidovky.cz/...

hodnocení

0x

Ano je, tady v tomto videu je to pěkně vysvětleno.

hodnocení

0x

Nakažlivé bych neřekl, že je to správné slovo, ale když prostě někoho vidíme zívat, tak si mozek řekne, že už si taky dlouho nezívnul a tak zívne taky. :)

hop®
hodnocení

0x

Je nakažlivé, a to prudce. Je to sice jen psychická záležitost, ale funguje to.
Je to podobné, jako když se někdo začne bavit o vších, tak začne všechny svědit hlava ! Taky už se drbete? ;)

Ne, máš smůlu. :-P Vši asi "nakažlivé" nejsou.

fatalwir:

samozřejmě že nejsou vší nakažlivé, ale jde o ten pocit, že je máš a začneš se drbat - to jsi nepochopil? :-D

hop®

Fatálek to jistě pochopil, proto píše o "nakažlivosti" v úvozovkách, jen si do mě chtěl "rejpnout", někdy prostě musí být "chytřejší" než já! :)

Mimochodem, s tím jeho "hárem" by se udrbal k smrti :-D

No kdysi jsem jednou vsi mel a ani sem se moc nedrbal, ale ten hnusnej smrad z ty sracky kterou sem si musel na hlavu patlat, to bylo to nejhorsi.

hodnocení

0x

Podobně funguje zakašlání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]