Nejste přihlášen/a.
Jaký typ ženy je zajímavý? Když si představíme, že umí základní věci jako uvařit, uklidit, atd. atd., tak přemýšlím, zda je žena nejlepší, když je elegantní a vážnější - noblesní, nebo spíše taková svěží a věčně se usměvavá, nebo takové ty dbrničky (hele Maruš říkala, že), nebo odvážná, která zkusí vše, co se naskytne, nebo nějaké trochu střevo typu Prety woman?
Me plno lidi rika, ze si me pamatuje kvuli chovani, stylu mluvy atd:D Varit neumim, neni cas, obcas uklidim... chodim zasadne ve sportovnihc vecech, malokdy v sukni, diky sirokym ramenum chodim jako chlap:D ale porad se smeju (nebo metam blesky, to je druha varianta), a je me vsude plno. Jsem vyrazna a pro plno lidi nezapomenutelna:D A porad nevim, jestli je to dobre, nebo spatne...
Všechny.Jen ty co berou drogy ,chlastaj a kouří u mě ztrácí na hodnotě. Také mi vadí obrázky na těle. Spíše mám pocit,že ženská si vybírá chlapa podle své povahy.
Obrazky mam dva a pritel je zboznuje A s tou povahou - no, ja jako vybusny cholericky byk mam klidnou nekonfliktni vahu a zapadame jako dilky puzzle
A takovych znam mraky... kdyz se sejdou dve podobne povahy, sice je vzruso, litaji trisky, je pekna italie (nebo naopak naprosty klid), ale oboje nejde vydrzet vecne.
Pro mě je vždy nejzajímavější ten nahý typ žen. Takového si všimnu vždycky a myslím, že nejsem sám. Jinak to bude asi hodně individuální. Mě berou ty rozumné a cílevědomé s dokonalým tělem, ale nepohrdnu ani veselou pohodářkou s dokonalým tělem. Vím, jsem náročný a nutno dodat, že sám určitě dokonalý nejsem, ale lepší mířit ke hvězdám a minout, než do kupy hnoje a trefit se, ne?
Pravda, zapomněl jsem definovat dokonalé tělo! Nižšího vzrůstu (tak pod 175cm) Prsa mohou být větší i menší, hlavně aby byla dobře tvarovaná a pevná. Postavička ať má radši o tři kila více, než méně. Nemám rád podviživené slečny. Zadeček raději menší a hezky kulatý. Na barvě vlasů či očí vůbec nesejde, ale přiznám se, že ve snech se mi objevuje buď zelenooká kudrnatá zrzka nebo havranní černovláska. Černošky ani asiatky mě zvlášť neoslovují, ale určitě se i mezi nimi najdou krásky.
Je rozdíl v tom, co se mužům líbí a co si pak vyberou a na co si troufnou. Za svůj život jsem slyšela tolik řečí o ideální ženě! Vysoká, nohy až na zem, dlouhé vlasy, malá ňadra, plné boky. A ach ach ach, zasněný pohled! :D A pak přešla kolem maličká prdelinka, vlasy na ježka, obrovká ňadra, nízký sokl, chybějící zub. A zafungovala chemie! Ten idealista byl ztracen. Na dosmrti!
Zajímavý je už váš názor, že by měla umět základní věci-uvařit, vyprat, uklidit-hmm to jste si asi spletl ze služkou. Ráno by asi měla udělat snídani, vypravit děti do školky-školy, sebe zušlechtit, vykmitat do práce, sestou z práce nakoupit, uvařit, uklidit, napsat s dětmi úkoly, opět se tochu zušlechtit a vyčkávat až se vrátí pán tvorstva a usmívat se a usmívat se, večer nezapomenout roztáhnout nohy a ráno opět vstávat s úsměvem a už zase kmitat. No, tak podle mě toto nemůže jedna žena s úsměvem zvládat, to chce manželku a repre milenku a hlavně hodně peněz!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.