Nejste přihlášen/a.
Ahoj, koupil jsem manželce k Vánocům iPhone a chtěl bych jej netradičně zabalit - koupit plyšového medvídka s tajnou kapsou na zip a tam jej zabalit - bude překvapená z medvěda a telefon nebude čekat. Bohužel jsem na internetu žádného takového medvídka nenašel. Nevíte o nečem takovém? Děkuji
Já jednou manželce koupil prstýnek s diamantem. Uložil jsem ho do koule ve tvaru vánoční ozdoby a tu zavěsil mezi ostatní na stromek. A nechal jí čekat. Teprve po dvou dnech si všimla, že jedna koule na stromku je jiná a začala jí blíže zkoumat. To její překvapení ale stálo za to. Chápu, že koule velikosti iPhone by bacila do očí hned, ale zabalil bych ho třeba jako knížku.
Kup v levných knihách nějakou dostatečně tlustou knihu, uvnitř vyřež do stránek díru velikosti iphone a ten tam ulož. Pak jí knihu buď jen tak polož na noční stolek, nebo zabal jako dárek...
A co tihle medvídci na termofor? Mají kapsičku na zip, kam se ten termofor vkládá
Tak dva roky zpět, dostala vnučka plyšového klokana s kapsou ve které je malý klokan, telefon by asi vešel a ještě má plyšového delfína co má břicho na zip a v něm je malý delfínek. Odpoledne věnujte procházení všech obchodů kde plyšáky vedou,něco jistě najdete. Možná bude někde i medvídek třeba ve svetru nebo v čepici a tam by se mobil taky vlezl. Zkuste se podívat na krtečka, v kalhotkách, v čepici i ten by se hodil, nemusíte "jako obal" kupovat velkého, stačí vyzkoušet zda tam mobil ukryjete.
doplněno 12.12.13 14:14:Ještě mě napadlo, byl by to ale drahý obal, hledat plyšáka na baterky, vyndat baterky a vložit telefon.
Tak všem moc děkuji za reakce. Dneska jsem byl nakupovat a prošel jsem snad celé NC. Byl jsem v lepším papírnictvím a ve Sparkys, ale bohužel jsem nic s kapsou nenašel. Nakonec jsem uviděl plyšovou toaletní kapsičku Hello Kitty s přišitou plyšovou kočičkou - no pro manželku nádherny. Sice to stálo 400, ale když už... . No a zvesela domů a doma jsem zjistil, že krabička na iphone není zas tak malá, jak jsem předpokládál. Je to fakt taková cihlička zlata
. Takže teď abych vymýšlel co s toaletní kapsičkou Hello Kitty - resp. co do ni koupit, protože to nejde jen tak dat - prázdné
.
Co se týká ostantích nápadů, tak jsou super, akorát ten telefon nechci vydělávat z té krabičky - je to ještě zacelofánové. Samotné rozbalení iphone je už zážitek.
Zkusím se podívat na ty medívky s termoforem. Tak ještě jednou moc díky a přeji vám všem hodně štěstí s dárky
... a hlavně už žádná přeplněná nákupní centra...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.