Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Airbus A 380 v Praze

Od: solenza* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem, dozvěděl jsem se, že 20. června by měl do Prahy přiletět Airbus A 380 společnosti Lufthansa. Přistát by měl na Ruzyňském letišti a zdržet by se měl asi 1hodinu. Měla by být prý i nějaká prezentace letadla s možností prohlídky letadla. Poté by mělo letadlo odletět do Maďarska. Bohužel se mi doposud nepodařilo nikde zjistit, v kolik hodin by měla A 380 do Prahy přiletět. Termín 20. června navíc ještě nebyl nikým oficiálně potvrzen a může být tedy změněn. Proto bych se Vás chtěl zeptat, zda někdo nemáte podrobnější informace o této akci. Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Něco málo se dočteš tady ekonomika.idnes.cz/... ale přesnýho neví ještě nikdo nic.

solenza*
hodnocení

Díky za odkaz, tak je ješte asi brzo, no uvidíme. :)

jerremy
hodnocení

0x

Podle mých kontaktů na letišti, přiletí A 380 20.6. 2011 kolem 15.00 hodin a startuje v 17hodin

solenza*
hodnocení

Ještě se mi podařilo na internetu najít, že by měl stát u Terminálu 2 na stanovišti C 11. Můžete to také potvrdit? Jinak díky za informace, už jsem ani nevěřil, že ho sem skutečně Lufthansa přiveze ukázat. :)

doplněno 17.06.11 14:37:

Tak nakonec v pondělí nepříletí. Škoda.
ekonomika.idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]