Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledaní brigády na prázdniny

Od: blatouch odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,já bych potřeboval nějakou brigádu nutně na léto(na prázdniny)! Nutně brigádu potřebuji! Sem hledal na internetu,v obchodech,velkoobchodech...atd a žádná brigáda není:(! a šel jsem jěstě do Agentury co májí na starosti brigády a nemají prej mi musí být 18 let! Tak já nevím co mám dělat bez brigády!Děkuji a Nashledanou

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
A kolik ti je?Víš brigáda je od 15ti let a do 18ti let nesmíš brigádničit,víc než 6h denně,v noci,namahává práce a přístup k penězům je ti taky odepřen.CO JSI UŽ ZKUSIL SEHNAT?Co praxe na škole?Třeba můj partner v 16 měl brigádu v servisu jízdních kol.Velice ho to bavilo a v roce 1995 si přišel na 6tis za 2měsíce.Což je krásný.

cibuk*
hodnocení

0x

Koukej blatouchu;) zeptej se na sběr ovoce,tam by snad věk nemusel tak vadit.Zahradnictví,nebo na nějakou farmu.Ted se sbírají jahody,třešně,pak okurky.Ale brigády vždy již musíš hledat tak od dubna.Nyní je dosti pozdě.Nebo roznášet noviny,hodně doručovatelek si budou vybírat dovolenou.Hledej na internetu sám mezi farmáři, sadaři,zahradnictví,jinde nevím zda tě příjmou, když ti není osmnáct. Přeji Ti, at něco najdeš.

horis*
hodnocení

0x

Zkus se poptat na benzínce, zda - by nevadilo, kdybys tam myl okna autům. Já si tka přišel jeden rok na 11tisíc za 14 dní. Občas dostaneš vynadáno, ale vesměs lidé vždycky nějakou kačku zaplatí. I přesto, že jsem nosil oblečení značky dané benzínky a na stojanech byly vylepeny nesrozumitelné texty o brigádnících pumpy, které dávali na jevo, že nás pumpa neplatí. No a sežeň si kamaráda, rpotože v jednom je to nuda. Krom toho nás na benzíně nechávali klidně i 7hodin makat, rpotože to nebylo oficiálně nic na smlouvu.

martinaa*

Souhlas, na benzinku uz jdu tretim rokem a je to parada:) Ja ovsem radeji delam sama, jednak mam vic penez a jednak mam klid:)

hodnocení

0x

Jestliže jste z okolí Pardubic, oznamte, kdy můžete nastoupit.

hop®
hodnocení

0x

Blatouchu, jakou práci si představuješ, odkud jsi a kolik Ti je?

zdendisek*
hodnocení

0x

ahoj je mi 17 a jsem na tom podobně take shanim brigadu a vim jake to je kdyz te odmitaji take vubec netusim co budu delat brigadu potrebuji akutne takže s tebou citim

hop®
hodnocení

0x

Blatouch už se vůbec neozval, u Zdendíska nevím, zda jde o kluka či holku, ani odkud je. Některé práce jsou spíš pro silné kluky (nošení materiálu...) a jiné zase pro holky (úklid po stavebních činnostech). A asi nebude nikdo do Prahy dojíždět třeba z ... (doplňte si sami)...

Tak to je pak těžký... *nevi*

Hope souhlas, pokud nedá město je problém.

Já mám 17ti letého hocha (chlapce) na brigádě, je spokojený a pracuje... (mám dva brigádníky a jeden se naučil štukovat) A budu potřebovat další.

zdendisek*

ahoj diky za dopoved jsem holka a pochazim od chebu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]