Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,já bych potřeboval nějakou brigádu nutně na léto(na prázdniny)! Nutně brigádu potřebuji! Sem hledal na internetu,v obchodech,velkoobchodech...atd a žádná brigáda není! a šel jsem jěstě do Agentury co májí na starosti brigády a nemají prej mi musí být 18 let! Tak já nevím co mám dělat bez brigády!Děkuji a Nashledanou
Koukej blatouchu zeptej se na sběr ovoce,tam by snad věk nemusel tak vadit.Zahradnictví,nebo na nějakou farmu.Ted se sbírají jahody,třešně,pak okurky.Ale brigády vždy již musíš hledat tak od dubna.Nyní je dosti pozdě.Nebo roznášet noviny,hodně doručovatelek si budou vybírat dovolenou.Hledej na internetu sám mezi farmáři, sadaři,zahradnictví,jinde nevím zda tě příjmou, když ti není osmnáct. Přeji Ti, at něco najdeš.
Zkus se poptat na benzínce, zda - by nevadilo, kdybys tam myl okna autům. Já si tka přišel jeden rok na 11tisíc za 14 dní. Občas dostaneš vynadáno, ale vesměs lidé vždycky nějakou kačku zaplatí. I přesto, že jsem nosil oblečení značky dané benzínky a na stojanech byly vylepeny nesrozumitelné texty o brigádnících pumpy, které dávali na jevo, že nás pumpa neplatí. No a sežeň si kamaráda, rpotože v jednom je to nuda. Krom toho nás na benzíně nechávali klidně i 7hodin makat, rpotože to nebylo oficiálně nic na smlouvu.
Blatouch už se vůbec neozval, u Zdendíska nevím, zda jde o kluka či holku, ani odkud je. Některé práce jsou spíš pro silné kluky (nošení materiálu...) a jiné zase pro holky (úklid po stavebních činnostech). A asi nebude nikdo do Prahy dojíždět třeba z ... (doplňte si sami)...
Tak to je pak těžký...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.