Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký batoh do školy?

Od: janasmejkalova odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Chtěla bych si koupit do školy nový batoh,ale nevím,jakou značku . Teď mám karrimor,ale moc dobré zkušenosti s ním nemám. Látka je moc tenká a trhá se. Uvažovala jsem o značce loap nebo dakine. Ale chtěla bych Váš názor a Vaše zkušenosti ,jaký batoh Vám nejvíce vyhovoval(vyhovuje) ,aby nestál více jak 1000 Kč.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sandin*
hodnocení

0x

Kup Dakine, nejlepší.

martinaa*
hodnocení

0x

Roky jsem měla Loap, a krom toho, že je obnošený a špinavý, je stále v prima stavu - zipy, úchyty, látka.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Mam Loap i Dakine. Oba super. Vol vhodnou barvu co na ni nebude vse videt. Vzdy v lete (je teplo a ryhle to schne) ho vyperu.

rafn
hodnocení

0x

Do 1000 Kč nic moc: kastro.cz/... a hezčí a dražší: kastro.cz/... a pěkně nositelný: kastro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]