Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poradíte, jaké jméno by bylo nejkrásnější pro Border Colii? budu mít holčičku, je barevňoučká (blue merle). Žádný jméno se mi pro ní nezdá nejlepší a už jsem z toho na větvi.. :D Děkuji za odpovědi..
Ono je to úplně jedno, protože to psisko stejně nakonec bude slyšet na Prdelko, Miláčku, Zlatíčko, ale také potvoro jedna, nevděčnice atd. Jsou to mrchy a věřte tomu, že vím, co říkám...
doplněno 01.06.11 16:19:... to samozřejmě mayslím v dobrém!
hlavně - až si nějaké vyberete, zkuste si představit, že jste na louce nebo v parku a velmi nahlas ji voláte... Abyste se nepřipadal hloupě...
My měli fenku - v papírech jméno Only... no byla to Olina, nakonec. Only mi přišlo děsně pitomý... Jo a taky jsme jí říkali "teta" a slyšela na to
Jinak jsme měli Čikitu (Čikoň) a ted Dixie (Dixoň)
Mně se líbí třeba Bonnie, Sandy, Andy, Candy ..
Ale nemusí to ýt jmeno jako jméno, pokud už jste jí viděli (nevím jestli ji kupujete, nebo čekáte až se narodí :D ) pojmenujte jí, podle toho, co se Vám na ní nejvíce líbilo, nebo je na ní hodně výrazné (např. pokud je černo - bílá, což je a má po sobě tečky, můžete jí říkat Tečka ..) Hodně štěstí, při výběru jména a pak rozhodně napište jak to dopadlo
, třeba sem vložte i fotky, byla bych moc ráda
Kaču
Jen podotýkám, že praktická pro výchovu a výcvik jsou taková jména, která mají v 5. pádě v poslední slabice souhlásku "s" nebo "r". Lze potom jednoduše a bez zvýšení hlasu či hlasitosti jen zvýrazněním poslední slabiky psovi "naznačit", že je "něco špatně"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.