Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno pro fenku?

Od: peta* odpovědí: 25 změna:

Dobrý den. Poradíte, jaké jméno by bylo nejkrásnější pro Border Colii? :) budu mít holčičku, je barevňoučká (blue merle). Žádný jméno se mi pro ní nezdá nejlepší a už jsem z toho na větvi.. :D Děkuji za odpovědi.. :)

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Pro mě je nejkrásnější jméno pro čubinku Barunka.

hodnocení

2x

Frankenstein, ale to je spíš pro kočičku :)

doplněno 31.05.11 22:53:

Nymeria, Arya, Danearys, Varda, Yawanna, Nienor, Lúthien...

Persefona, Freja, Euridika, Athéna, Selené (Luna)...

krkovicka*
To než bych vyslovila,tak už bych nevěděla co bych potom už chtěla :)

hodnocení

2x

Ono je to úplně jedno, protože to psisko stejně nakonec bude slyšet na Prdelko, Miláčku, Zlatíčko, ale také potvoro jedna, nevděčnice atd. Jsou to mrchy a věřte tomu, že vím, co říkám...

doplněno 01.06.11 16:19:

... to samozřejmě mayslím v dobrém!

Jméno pro fenku?
krkovicka*
Máte pravdu,my měli Peggy a slyšela na PEGAS :-D Někde jsem četla že když je na konci jména iks-Max,REX... Tak slyší a poslouchá povely velice dobře.

hodnocení

1x
Co takhle televizní jméno Příšera? Jména z psího kalendáře (některá):po 2.7.2001Svátek má Harykút 3.7.2001Svátek má Alíkst 4.7.2001Svátek má Bafčt 5.7.2001Svátek má Altarpá 6.7.2001Svátek má Jonášso 7.7.2001Svátek má Barnabášne 8.7.2001Svátek má JohnyPsí svátky v týdnu od 8.10.2001 do 14.10.2001po 8.10.:Svátek má Erikút 9.10.:Svátek má Scottyst 10.10.:Svátek má Budčt 11.10.:Svátek má Marypá 12.10.:Svátek má Čendaso 13.10.:Svátek má Ferdane 14.10.:Svátek má PikolaPsí svátky v týdnu od 15.10.2001 do 21.10.2001po 15.10. :Svátek má Wolfút :16.10.Svátek má Angelost :17.10.Svátek má Paddyčt :18.10.Svátek má Babetapá :19.10.Svátek má Arturso :20.10.Svátek má Pacone :21.10.Svátek má AlmaPsí svátky v týdnu od 5.11.2001 do 11.11.2001po 5.11.:Svátek má Lukasút 6.11.:Svátek má Royst 7.11.:Svátek má Yorkčt 8.11.:Svátek má Cedrikpá 9.11.:Svátek má Britaso 10.11.:Svátek má Axane 11.11.:Svátek má FrigoPsí svátky v týdnu od 12.11.2001 do 18.11.2001po 12.11. :Svátek má Šejkút :13.11.Svátek má Brendast :14.11.Svátek má Hektorčt :15.11.Svátek má Luckypá :16.11.Svátek má Scarletso :17.11.Svátek má Mollyne :18.11.Svátek má Mandy

krkovicka*
hodnocení

0x
Lu,Mája,Mia,Tera,Arie.

borax*
hodnocení

0x

Dixi, Sejdy, Berry, Aspen, Angie (Endží) , Brita, Bára, Ajša, Rita, Kira...

martinaa*
hodnocení

0x

My meli malamutku Laru:) Laru Croft.

eulalie*
hodnocení

0x

Gita, Ema, Shery, Betty, Asta, Arna...

hodnocení

0x

Mi se taky líbí Barunka. Naše štěňata se jmenovala Alis a Alexandra. Tedy Saša. A je tam spousta zdrobnělin i ve strohosti zní hezky. Saša, Sašenka je nejlépe slyšitelná díky sykavkám. *hej*

susenka*
hodnocení

0x

A co třeba Enny. Tohle jméno se mi pro fenku strašně líbí. ;)

pittas*
hodnocení

0x

Zdravím...S manželkou jsme to vyřešili komromisem ..REnata a MIchal- a máme REMI :),pruser ale je,že manželku už musim oslovovat Renčo :)

cookie*
hodnocení

0x

Nellynka, Cassy, Keysi, Donnatela , Easy, Rikky, Rita, Ela, Bonnie, Berry, Bella, Bessy...
jo a jen podotknu, že by se psovi mělo říkat pouze jeho jménem nebo (jednou) přezdívkou ;) víte, on je pak z toho zmatený.

digi77*
hodnocení

0x

Zdravím ve psím kalendáři určitě nějaké pěkné jméno pro vaší holčinu určitě najdete.Já mám zlaťačku Bonnie a v červenci ji bude 7roků.Když mě napadne nějaké jiné jméno které jsem ji mohla dát tak bych mohla vymýšlet pořád .Jsem ráda že to je "Bonnie"

myse*
hodnocení

0x

hlavně - až si nějaké vyberete, zkuste si představit, že jste na louce nebo v parku a velmi nahlas ji voláte... Abyste se nepřipadal hloupě...

My měli fenku - v papírech jméno Only... no byla to Olina, nakonec. Only mi přišlo děsně pitomý... Jo a taky jsme jí říkali "teta" a slyšela na to

Jinak jsme měli Čikitu (Čikoň) a ted Dixie (Dixoň)

kacu*
hodnocení

0x

Mně se líbí třeba Bonnie, Sandy, Andy, Candy :) ..

Ale nemusí to ýt jmeno jako jméno, pokud už jste jí viděli (nevím jestli ji kupujete, nebo čekáte až se narodí :D ) pojmenujte jí, podle toho, co se Vám na ní nejvíce líbilo, nebo je na ní hodně výrazné (např. pokud je černo - bílá, což je :) a má po sobě tečky, můžete jí říkat Tečka ..) Hodně štěstí, při výběru jména a pak rozhodně napište jak to dopadlo ;), třeba sem vložte i fotky, byla bych moc ráda *hi* Kaču

hop®
hodnocení

0x

Jen podotýkám, že praktická pro výchovu a výcvik jsou taková jména, která mají v 5. pádě v poslední slabice souhlásku "s" nebo "r". Lze potom jednoduše a bez zvýšení hlasu či hlasitosti jen zvýrazněním poslední slabiky psovi "naznačit", že je "něco špatně"...

hodnocení

0x

Mě se líbí Yllí.

cookie*
hodnocení

0x

Vyberte hlavně něco zvučného, co si pes naprosto vryje do paměti a bude dobře reagovat ;))

nikl*
hodnocení

0x

Mame take Kolii a dali jsme ji jmeno Kaiza:) Kazdemu se to jmeno libi.

Je to prevzane z Rectiny a v prekladu to znamena cista, neposkvrnena.

doplněno 08.06.11 04:56:

Tady je jeji fotka

Jméno pro fenku? #2

hodnocení

0x

Když colii, tak jedině Lassie (čti a volej "lesy"). Je tam sykavka a na tu psi dobře reagují! A pak nikdy neuteče, protože Lassie se vrací! :))

hodnocení

0x

A co Belinka?

Už jste nějaké jméno vybrali?

nikl*

To by taky docela zajimalo, co ji vlastne dali za jmeno;)

kacu*
hodnocení

0x

Mě se líbí Sherry :), myslím že jo to pěkný jméno ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]