Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víte někdo něco o tomto člověku Tomáš Janota?

Od: monikamonikamonika odpovědí: 30 změna:

ahoj máte někdo zkušenosti s tímto pánem - Tomáš Janota, Husova 803, Vratimov, 739 32? Na mail mi od něj přišla nabídka na plněnáí obálek pro fotbalový tým :) tak jsem si řekla že se přece jen zeptám okolo :))? diky za info...

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proboha, už dost s těmni obálkami! Je to stále dokola! Odpovídalo se zde mnohokrát, tak co Vám ještě není jasné? Pan ten a nebo ten, je to neustále o tom samém. Kolik je Vám let, že si z té přehršle dobře míněných názorů, nedokážete najít jednoduchou odpověď. Tak si ty obálky plňte, a udělejte si vlastní zkušenost.

monda

*kafe* myslim že tu nebudeme řešit můj věk a ani se nebudu zabývat tím, kdo tak arogantní mi může odepsat to, co vy *smich* takže jednoduše - neprosila jsem se o vaši odpověď, takže pro příště fakt od Vás není nutná...díky...(když tady píšete Tak si ty obálky plňte, a udělejte si vlastní zkušenost. tak už jen to mluví za vše, že? *bzum* Vaše zkušenost musela být opravdu obrovská...NO COMMENT...

No vidíte, a přesto jste můj příspěvek okomentovala. No, abych pravdu řekla, moje zkušenost nebyla "obrovská", stálo mě to pouhých 20kč. Ale zato mi to stačilo k tomu, abych pochopila, o co se jedná. Jestli se Vám zdál můj příspěvek arogantní, tak to se omlouvám, hluboce! Píšete, že ten člověk chce 50kč. Tak neváhejte, a pošlete mu je, když jste přesvědčena, že se jedná o korektní nabídku. Ale s prominutím, já, když jsem na podobnou nabídku reagovala, prostě jsem to udělala, a nešla jsem se na toho dotyčného vyptávat jiných lidí. Přeji hodně úspěchů, a ještě jednou se omlouvám zato, že jsem neuposlechla Vaší výzvy, abych Vám propříště neodpovídala. Ale ještě dost dobře nechápu výběr Vašich "smajlíků". Nevím totiž, ke komu je přiřadit. To jste chtěla vyjádřit svou osobnost, aby mi bylo jasné, s kým mám tu čest? No nic ve zlém, a opravdu si myslím, že byste to měla zkusit. Možná, že mi pak třeba i napíšete, jak to dopadlo...:)

monda

*nevi* ani o tohle jsem se vás neprosila...myslím, že sama víte, že smajlíci byly přiřazeni vám, to je jasné snad každému, kdo si to tu přečte...a víceméně váš názor mně opravdu nezajímá...*tanec* takže? n.o. c.o.m.m.e.n.t. podruhé...

martinaa*

Mondo, ja se suzymon musim zastat. Dala Vam konkretni odpoved, at si vyjedete tu spoustu stejnych dotazu, ktere tady pribyly jen za minuly mesic. Nedivte se, ze kdyz clovek odpovi sesti lidem, aby nebyli hloupi a nenechali se napalit, protoze uz bylo stokrat receno, ze se jedna o jasny podvod, a on se ozve nekdo posedme, je to fakt na palici*zed*

Misto, abyste byla rada, ze se Vas nekdo snazi od toho nesmyslu odradit (a muzete se to docist v sahodlouhych predeslych diskuzich, urazite... nechapu podruhe...*zed*

doplněno 08.06.11 21:01:

A od toho tu to snad je - omyl, vazena:) My jsme zde od toho, abychom co nejlepe poradili lidem, kteri o to stoji. Ne podvacate porad dokola neco opakovat jako zasekly kafemlynek.

monda

Aha, tak to pardon, že jsem se zeptala na to jeho jméno...o něm se tu totiž nic nepíše...samozřejmě, že než jsem to sem napsala, tak jsem si ověřila, že tu o něm nepadla ani zmíňka...ale bohužel nejsem vědma, abych věděla, že jde taky o podvod...no nic, koukám, jak tu radíte, fakt se Vám to daří...raději pádím pryč... *modla*

martinaa*

Staci zadat obalky a vyjede Vam nekolik stran:) Ale to je darmo, kdyz se clovek urazi, misto aby se zamyslel, zda to s nim nekdo nemysli nahodou dobre... radeji opravdu bezte, na urazeni a vysmech tady mame lidi dost:)

hodnocení

0x

Ajejejejejeje! Tak dneska zase pan Janota. Běhalo to po celé republice, bylo to ale jiné jméno. Pokud nechcete přijít o své peníze, rychle od Janoty pryč! Pokud vím, chtěli za registraci k této práci předem poslat asi 100 - 150 Kč, není to moc, ale i to je škoda. Raději si něco přidejte a zajděte si na dobrou večeři. Ta Vám navodí příjemné pocity, z Janoty je budete mít velice nepříjemné a budete si sama sobě nadávat, že jste naletěla. ;)Jaga.

monda

Díky, připadalo mi to divný, poplatek tam byl 50,-...ale nejsem jako ostatní ( nebudu jmenovat), kteří sem umí napsat jen velký řeči aby byli nejlepší a skutek asi utek :)) děkuji za milou odpověď a přeju pěkný den ;) *slunce*

ladinpraha*
hodnocení

0x

1. Na uvedené adrese není žádný podnikatel tohoto jména, Nefiguruje ani jako činovník žádného fotbalového klubu. Už to by mě varovalo.

2. Vzhledem k tomu, že toto téma se zde řeší několikrát týdně a reakce odpovídajících jsou vždy v podstatě stejné, tak se nemůžeš divit, že některé reakce jsou takové, jaké jsou.

Díky za pochopení. Suzy.

doplněno 07.06.11 21:52:

Ladinovi

monda

Já se nedivím, ale od toho to tu snad je, ne? no , asi k ničemu...*zed*

Asi máte pravdu. Jsme tu od toho. Jenom je to někdy nad člověčí síly, když se snažíte někomu odpovědět na otázku, a stejně to nikam nevede. Ale to neva. Souhlasím s Vámi. Asi mi v ten moment ujely nervy, a neudržela jsme na uzdě své emoce. ;)

monda

ok...už to neřeším, díky za odpověď a pardon, jestli jsem nějak rušila, příště se optám jinde, když vidím, jak se tu do mně ostatní naváží s povýšenýma řečma (nemyslím Vás)...no nic,mějte se... :)

monda
09.06.11 16:26

suzymon:

hodnocení

0x

Dobrý den. Podívejte se na otázku, která byla podána 29.5. "Plnění obálek, Tomáš Vencl." Máte tam mnoho příspěvků k přečtení a i k pochopení, o co vlastně jde. Právě tam, jsem dopodrobna vypsala, svou vlastní, nedávnou, zkušenost. Možná, že pak i porozumíte, proč byla má reakce taková. :)

martinaa*

Suzymon: to nekterym nevysvetlite... za tyden dva tu bude dalsi stejna otazka.

Ahoj martino, budete mít určitě pravdu, neboť jste tady už dlouho, a víte, jak to chodí. Ale alespoň jsem se pokusila ještě jednou. Příště už asi na podobnou otázku vůbec neodpovím. :(

martinaa*

Ja tu nejsem nijak dlouho:) Jsem takrka novacek... ale vadi mi, kdyz nekomu reknete nazor, ktery chce slyset, a on Vas jeste zjebe:D

monda

Martinaa:

Přijdete si na tyhle stránky, napíšete větu a myslíte si bůhvíco? :) to je hezký :) ale já si zase myslím , že Váš názor tu až tak nikoho nezajímá (pokud píšete to, co píšete) a o tom co vám vadí, nebo ne? to už vůbec ne :) ...a pokud jste nováček, jak píšete, tak si ty vaše kecy nechte pro někoho jinýho,protože tímto opravdu nikomu nepomůžete:) ...člověk se tu zeptá na jednu otázku a všichni se tu z toho můžou posrat...to je fakt síla...tak ty stránky smažte a je to a bude klid...jsou úplně k ničemu...jak se to tu maže? nemám zájem číst tyhle bláboly... končím...jste tu všichni k ničemu...to jste mi rovnou mohli napsat polib si a vyznělo by to pořád líp, než tady to vaše rejpání...falešnost sama...na tohle fakt nemám nervy :)*ee* takže se tu mějte...a pomlouvejte si ostatní dál za zády :) ;) to je nejelpší recept k tomu, aby Vás tu navštěvovalo a obracelo se na Vás spousta dalších lidí :) jsem si jista, že je to určitě neodradí :)) s tím Vaším přístupem tady...*bzum*

výtka
Upozornění od sys hejkal 09. 06. 2011 21:47:42
mondo, zdá se podle Vašeho vystupování, že jste konfliktní člověk... pokud teda splníte Váš slib, že tu končíte, mnoho z nás bude jen rádo... přeji Vám lepší přístup lepších lidí na lepším fóru...
martinaa*

Koncete, protoze s timto pristupem tu nikomu chybet nebudete:) Ani tem nekolika tisicum registrovanych. Buranu, co se hned urazi a hazeji zpatky pouze invektiva a sprosta slova, je tu opravdu dost a dost:)

Jen pro vysvetleni - pomlouvat nekoho za zady znamena neverejne. My to napsali zcela verejne, tudiz si laskave ujasnete rozdil mezi pojmy a dojmy. Vic se vyjadrovat nebudu, to bych se z tech urazlivych anonymu musela zblaznit:D:D A kdyz jeste laskave dovolite, ja si mohu myslet buhvico a dokonce i delat buhvico (v ramci moznosti). Pokud to Vase ego nezkousne, nashledanou.

monda

...ktery chce slyset, a on Vas jeste zjebe." tohle moje slova nejsou, takže pak kdo tu je buran. Konfliktní rozhodně nejsem, jen se nestačím divit tomu, když se na něco člověk zeptá, kolik negativních odpovědí se tu nahrne...já se nezblázním :)) mějte se tu a "raďte" dál :) pá pá všem!

arakain77*

Odkud prosím jste?Takovou vsteklinu mít doma,tak nevím..potřebujete asi pořádně-však víme co.

monda

další? :) úžasný :))

martinaa*

Jedna vystraha sys nestaci?:D

krkovicka*
Nemá to cenu marti,utnete to...Každodennímu stresu je potřeba čelit svým postojem! :)

martinaa*

Pravda:) V materske skolce jsem skoro denne, stacilo:) Preji Vam pekny vecer.

ladinpraha*

Neboj Suzy, velice brzo poznáš, že "je to marný, je to marný, je to marný".

monda

To byla narážka na mně? nechte si ty rozumy, díky...:(

arakain77*

chcete poradit a nebo se hádat?Na to druhé není místo.Ale jestli poradit,tak říkám.Zbytečně vyhozená ,,pajcka".Tak pá pá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]