Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Justin Bobr

Od: leave odpovědí: 8 změna:

Zdarec mám takovou otázku ohledně Justina Bobra . ( Bieber ) Já ho nemám ráda a zajímalo by mně jaký máte vy na něj názor.

Pozn. Že zpívá jako holka že jo? :D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Neznám. Kdo to je?

leave
hodnocení

když pudeš na osobnosti.cz a napíšeš tam Justin Bieber tak uvidíš. jen mě zajímalo jestli tady jsou někde jeho fanynky. protože některý sou opravdu hodně uhozený

kristufekrobin

A proč by zrovna tady měly být nějaký jeho fanynky? Připadá ti to tady snad jako internetová verze Mateřídoušky, Sluníčka nebo Brava, nebo jak se ty dětský časopisy jmenujou? A včem potřebuješ poradit? Poplácat po zádech jak jsi chytrá a ony blbý? To jsi opravdu na špatný adrese. Běž si radši napsat úlohy z vlastivědy.

hodnocení

0x

Jéééé, to jsou krásné starosti *haha**sok* leave, tebe někdo přikoval ke zdroji a ty teď musíš Bobra poslouchat? Když se ti nelíbí, proč ho posloucháš a proč o něm přemýšlíš a proč s ním ztrácíš čas?

bena*
hodnocení

0x

Já bych chtěl mít Vaše satrosti. Můj názor je takový, že ho příliš neznám, ale přijde mi jako ryhclokvašená hvězdička, která brzo zřejmě zhasne. Tuto bytost poslouchají převážně trhlé puberťačky. Vždyť je to tak bídná úroveň asi jako soutěže typu superstár. Prostě hrůza, kvalita mizerná.

hop®
hodnocení

0x

Koukal jsem na pár jeho klipů, je to mladej klučina, který si získal díky youtube docela slušnou popularitu a nepotřeboval k tomu žádnou "hvězdnou" soutěž. Je mi celkem sympatický, uvidíme jak se bude vyvíjet dál, buď mu stoupne sláva do hlavy a skončí na smetišti dějin, anebo nezpychne a bude na sobě dál pracovat. Myslím že "trošku" muzikálního talentu má, a neschází mu ani zdravé sebevědomí - což je základ úspěchu a zatím mu držím palce a fandím mu. *palec*

V poslední superstár mi ho trošku připomínal Martin Harich - jak zpěvem, tak vystupováním...

P.S.: nemyslím, že zpívá jako holka (naštěstí), protože zpívá jako Justin Bieber...

kristufekrobin

Teď budete tazatelkou zařazen mezi jeho uhozený fanynky.

hop®

Možná udělá kategorii i pro praštěný fanoušky *smich*

A věříte, že mi je to úplně jedno? *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]