Nejste přihlášen/a.
Zdarec mám takovou otázku ohledně Justina Bobra . ( Bieber ) Já ho nemám ráda a zajímalo by mně jaký máte vy na něj názor.
Pozn. Že zpívá jako holka že jo? :D
když pudeš na osobnosti.cz a napíšeš tam Justin Bieber tak uvidíš. jen mě zajímalo jestli tady jsou někde jeho fanynky. protože některý sou opravdu hodně uhozený
A proč by zrovna tady měly být nějaký jeho fanynky? Připadá ti to tady snad jako internetová verze Mateřídoušky, Sluníčka nebo Brava, nebo jak se ty dětský časopisy jmenujou? A včem potřebuješ poradit? Poplácat po zádech jak jsi chytrá a ony blbý? To jsi opravdu na špatný adrese. Běž si radši napsat úlohy z vlastivědy.
Koukal jsem na pár jeho klipů, je to mladej klučina, který si získal díky youtube docela slušnou popularitu a nepotřeboval k tomu žádnou "hvězdnou" soutěž. Je mi celkem sympatický, uvidíme jak se bude vyvíjet dál, buď mu stoupne sláva do hlavy a skončí na smetišti dějin, anebo nezpychne a bude na sobě dál pracovat. Myslím že "trošku" muzikálního talentu má, a neschází mu ani zdravé sebevědomí - což je základ úspěchu a zatím mu držím palce a fandím mu.
V poslední superstár mi ho trošku připomínal Martin Harich - jak zpěvem, tak vystupováním...
P.S.: nemyslím, že zpívá jako holka (naštěstí), protože zpívá jako Justin Bieber...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.