Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka a její erot. fotky na netu

Od: dobrovolniknavolnenoze* odpovědí: 16 změna:

Zdravím, jeden bývalý spolužák mi poslal odkaz na stránku, kde jsou erotické fotky jedné spolužačky. Tu slečnu mám rád jako člověka, je hodná, sympatická a i teď po škole se občas vídáme. Tak jsem s poděkováním spolužáka odmítl a nepodíval jsem se. Podle mě by se změnil náhled na ní jako na osobu při dalším shledání. Ona chodila s nějakým chlapcem, který ji asi nafotil, ale poté se neshodli a rozešli se. A on jako pomstu zvolil, že nahraje její fotky kdoví kam na internet.

Jak byste zareagovali vy? Podívali byste se? Změnil by se Váš pohled na tu osobu? Děkuji za každý příspěvek.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Eroticke fotky dneska foti kdekdo - ze srandy, pro partnera, jako konicek, profi fotky. Takovych fotek maji moje kamaradky mraky, i ja nad tim uvazuji. Samozrejme to musi byt vkusne:) Ze nekomu verite a on, aby Vas podrazil, hodi Vase intimni fotky na net, je hnus a slecna by spis zaslouzila politovat, co to mela za kretena, nez aby se na ni divali lide nejak jinak, "divne". Takze pokud by to ustala se cti, ma muj obdiv...

Jinak ne, nepodivala bych se. Je to jeji soukromi a nebylo jeji pricineni, ze se dostalo na verejnost. Je to vuci ni nefer a hnusne.

marenka*
hodnocení

0x

Dobrovolníku, bylo by hodně fér vůči té holčině, kdybyste jí pozval dneska třeba někam ven a zeptal se jí na to. Je možné, že o tom ani neví a neřekne jí to nikdo, než opravdový přítel. Ostatní se budou šklebit za jejími zády. Pak s tím teprv může chudák něco udělat.

martinaa*

Pravda, neni to tak dlouho, co se nejaka holcina kvuli svym zverejnenym erotickym fotkach zasebevrazdila. Ale nemuze ho ona zazalovat? Dat takove fotky na verejne dostupny net je prece trestne...? Nebo neni?

marenka*

Já myslím že je. Jenže to se musí zjistit, jestli to tam dala dobrovolně, nebo ne. ;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Samozřejmě bych se podíval, protože pokud neuvidím o co se jedná, jaké jsou to fotky, kde jsou nahrané a kdo je tam dal, tak nemám v rozhovoru s ní z čeho vycházet. Mohla je tam dát sama, pak jí je pochválím nebo ji upozorním, že jsou nevhodné, nebo je tam mohl dát její bývalý a pak ji upozorním na to, že tam jsou a poradím jí, jak má dál postupovat, aby odtud zmizely.

nadne
hodnocení

0x

Aby jste si zachoval původní názor na tu dívku, tak se nedívejte. Pokud Vám to je jedno, tak se podívejte. Pokud jste slušný člověk a chcete takový zůstat, tak fotky dále nerozšiřujte.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Já nejsem ani mnich, ani puritán - za mě - podívat se. Jestli se někdo nechá vyfotit jakýmkoli způsobem a při dnešní technice a dostupnosti sdílení jakéhokoliv projevu, musí s tím počítat dopředu.

martinaa*

No:) myslim, ze kdyby takto unikly fotky Vasi soucasne pritelkyne (beru-li v uvahu jeji existenci), ktere fotil byvaly, nadseny byste asi nebyl:) Uprimne si rekneme, kdo dnes nema doma fotku partnera erotickeho razu, minimalne v telefonu?

marenka*

Třeba já, můj manžel, moje kamarádka, moje ségra.. neznám nikoho. *sok*

martinaa*

Mam na mysli predevsim dnesni generaci (samozrejme bez urazky):)

hm*

Já se tedy klidně přiznám, že fotku partnera erotického rázu nemám. A v telefonu už vůbec ne, tam nemám žádnou fotku.

:)

slonbonjohn*

Generace - negenerace, každý je zodpovědný za své jednání i s jeho důsledky.;)

martinaa*

To ale neni omluva pro pomstychtiva hovada:)

slonbonjohn*

Soudíš, a nevíš ...

martinaa*

Vy vite o neco vic, nez vsichni okolo? Nezlobte se, ale ze by si me chtel pritel nafotit, protoze se milujeme, fotky se mu libi atd atd, je bezna vec. Nikdo mu ovsem nedava pravo tyto fotky nasledne umistovat na internet, at uz z jakekoli duvodu...

hm*
hodnocení

0x
Podíval bych se. Už proto, jak psal ladinpraha, abych věděl, o co se vlastně jedná. Můj názor na tu osobu by se kvůli erotickým, případně ani p-, fotkám určitě nezměnil. Vždyť nebyly určeny pro zveřejňování a v soukromí, pro potěšení aktérů, na tom přece není nic špatného.
Kamarádku určitě nějak šetrně upozornit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]