Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to bylo? Spala jsem nebo ne?

Od: yoshi* odpovědí: 11 změna:

Jednou večer, už je to dlouho jsem seděla na posteli přikrytá dekou a v televizi byly závody formulí.Koukala jsem na ně.Po několika minutách jsem si myslela, že už spím, protože jsem začala vidět barevné obrazce a geometrické tvary, ale viděla jsem také ty formule.Další den jsem si pamatovala, jak to dopadlo.Když jsem se ptala rodičů, jestli jsem spala, řekli mi, že ano.

Nevíte, co to mohlo být?Co jsem to zažila?

doplněno 11.12.13 19:41: A kdzyž se vám zdá sen, múže to být jen nesmyslná sněť nepravidelných podivně barevných tvarú, které se nepravidelně pohybují?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Pokud ti u toho bylo i trochu špatně nebo bušilo moc srdce, mohl to být nějaký kolapsový stav..

yoshi*
hodnocení

Bylo to podivný, ale bylo mi úplně dobře.

hodnocení

0x

Možná ses uvedla do stavu alfa.

chrest*
hodnocení

0x

Anebo jednoduše usnulas, na chvilku ses probudila zrovna na konci a pak zase usnulas, ani o tom nevědělas. (Něco jako když ráno vypneš budík, ani o tom nevíš)

yoshi*
hodnocení

Notak to nevím, bylo to naráz.Ty obrazce se prolínaly s televizí.Nevím jak to říct, asi že obraz z televize byl uprostřed a kolem ty podivny věci.

hodnocení

0x

po deseti pívech vidim taky zajímavé věci :) Ale to byl jen vtip,omluovám se. Tipnul bych to taky na prolínaní spánku různé intezity a bdění. Komunikace mezi vědomím a podvědomím,ale snad ne nic nadpozemského. I když,říká se, nikdy neříkej nikdy...

yoshi*
hodnocení

Zajímavé...
Každopádně děkuji za odpovědi.:)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Klidně věř rodičům, že jsi spala. Mozek si ve spánku žije svým vlastním životem a ve snech smíchá mnoho různých událostí. Něco z posledního období, něco z už uložených věcí a přidá věci které se ani nestaly. Tohle se prostě stává. Já jsem jednou lítal v lese mezi stromy a odrážel jsem se od vysokých kmenů jako když plavu. Někdy se mi zdály sny i na pokračování po několik dnů. Někdy jsem se i sám několikrát vzbudil a vůbec se mi nechtělo znova usnout, jak jsem se bál vrátit spátky do toho opakovanýho snu. Zdát se může cokoliv. Tak se neboj.

vecernicek*
hodnocení

0x
Mozna to byl stav mezi bdelosti a spankem.u toho jste mohla slyset co probiha v televizi za dej.a ten se nasledne mohl promitat do toho polosnu...

zabu
hodnocení

0x

Bacha na jedno. Ty vidiny mohou být, neříkám že jsou, průvodním jevem otravy, předávkování apod. To jen tak na okraj, že to nemusí být úplně přirozený stav.

fam
hodnocení

0x

To byl nejspíš polospánek. Mně se to stává i při poslechu rádia: Sen souvisí s tím, co říkají (většinou klímu u rozhlasové hry) a také jsem vždycky docela překvapená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]