Nejste přihlášen/a.
Před chvílí jsem odpovídala na jeden dotaz, spíše podivnou nabídku, ohledně nezištné pomomoci jedné účastnice, bylo nás tam víc, i marenka a hop, co jsme diskutovali. A najednou to všechno zmizelo. A i odpovědi na otázku, jak investovat do zlata. Podle mne tyto dvě otázky spolu nějak souvisely, a trošku to "zavánělo", tak se ptám, jestli to vyčmuchal admin, a jestli to smazal on, anebo jestli je to nějak jinak. Díky za objasnění, Suzy.
Dobrý den Suzymon, ten "dotaz" zasluhoval smazat hned jak byl napsán, možná se admin smiloval na přání Mařenky. Jenže stejně jsme se nic zajímavého nedozvěděli a už to i z naší strany ztrácelo "štábní kulturu". Podle pravidla poradny Z 3 se tu podobné praktiky netrpí a je to dobře. Hezký večer přeje patronka.
Opět mne Patronka předběhla , tak jen dodám, že díky Adminově práci se tady netopíme v žumpě nesmyslů a sprosťáren, že většinu podobných nesmyslů stihne Admin naštěstí zablokovat či smazat dříve, než je vůbec zaregistrujeme...
P.S. Některé reakce Admin "vyčuchá" (jak krásné a přiléhavé slovo) sám, u některých mu někdo pomůže kliknutím na "nahlásit..."
Zdravím Hope, my snad závodíme? Já bych teď nepředběhla ani želvu , jak mne bolí záda. Patronka
No já mám občas delší odezvu, dělám na chaloupce rekonstrukci koupelničky a k compu vždycky odběhnu jenom na cigárko - takže mne by i ta želva předběhla!
Suzy, mazat může jenom admin. Syslíci mohou maximálně skrýt, ostatní i sys případně nahlásit a potom admin posoudí, zda je to ke smazání. Nic jiného v tom není.
Copak jsi patronko zase kutila na domečku? Nebo že by počasí? Mne zase honí alergie. Hoši posekali zahradu a já trpím!
Tak si bude přát, ať ty naše neduhy pominou.
Zdravím Lidko, právě že na domečku nejsem, kočičky mají asi nějakou reakci po očkování, bojím se je nechat doma bez dozoru. Tak šiju pro kamaráda speciální kapsář jehož základem je pásek, protože kvůli francouzským holím nemůže nic nosit v ruce a na vestu bývá někdy moc horko. Bude to buď počasí, nebo ročník narození Sekání trávy mne čeká doma i na chaloupce.
Patronka
Aha, tak díky všem. Ale stejně by mě bejvalo bylo, (zvědavici jednu nevyléčitelnou), zajímalo, jestli by se nám nakonec přece jen nepodařilo, z té "dobrodějky", vylákat nějakou větičku, která by prozradila její úmysly. Jinak samozřejmě respektuji pravidla hry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.