Nejste přihlášen/a.
ahoj, doufám, že mě neukamenujete... ale včera jsme se u piva bavili mj o tom, že někdo reklamuje nafukovací bazén prasklej ve sváru tak, že chce jen vyříznutý ventilky a řešej to výměnou. Mně se to zdá jako blbost a potřeboval bych zjistit jak to vlastně je, protože to je taková informace jedna paní povídala. Pokud někdo víte, řekněte ať to můžu uvýst na správnou míru díky moc!
Proč ne? Záleží na tom, jakou dohodu má prodejce s dodavatelem. Proč skladovat a dopravovat celý bazán, když ventilky jsou dostatečným důkazem o likvidaci. Já když po půl roce vracel v Lídlu tiskárnu, v obyčejné hnědé převázané krabici, tak mi automaticky vrátili peníze aniž by se někdo podíval, co v té krabici je.
Nevím jaký je to typ bazénu ,ale jestli měli záruku,tak by měli opravu přenechat odborníku,nebot opravit si věc v záruce,tak víme,že tím již potom nemáme na záruku nárok.Ale mají-li již po záruce a vědí kde závada je a umí si to opravit,tak at si to opraví,ale zda budou uspěšní to bude ve hvězdách.Možné to je .
Pokud to je nějaký bazén z hobbymarketu, tak věřím, že to tak funguje. Tam mají takovou marži a obrat, že se jim vyplatí vydat nové zboží, než zařizovat reklamační řízení, posudek odborníka...
Mám s tím své zkušenosti, kterých nezneužívám, ale je to důvod, proč určité věci kupuji i pro firmu právě v těchto obchodech...
doplněno 04.06.11 13:31:... neboj, neukamenujem...
tak to čučim a prosímtě kde konkrétně? Až budu potřebovat bazén, šel bych tam. Taková ta hláška jako "máme na to 30 dní" mě děsí, za 30 dní může bejt po sezóně
nemám důvod nevěřit Hopovi,
páč přidám taky jednu reklamaci. V OBI HK, nákup bazenu, napuštění, chemie, a najednou se zjistí, že bazen je na jedné straně nižší... reklamace... tak to přivezte a posoudíme... to tedy ne, kdo zaplatí vodu chemii a já kupuji bazen na léto, nikolv na reklamaci... dobrá my tedy přijedem na místo a uvidíme... po týdnu opět reklamace slušným a silným hlasem... okamžité sepsání reklamace bazenu, ihned uznáno,... poukaz na odběr nového po sezoně, poukaz za 500Kč na slevu při dalším nákupu...odvoz a dovoz na místo.
Minulý týden napouštěli nový loňský bazén... je OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.