Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace bazénu - vyříznout ventilky?

Od: bazenovec odpovědí: 5 změna:

ahoj, doufám, že mě neukamenujete... ale včera jsme se u piva bavili mj o tom, že někdo reklamuje nafukovací bazén prasklej ve sváru tak, že chce jen vyříznutý ventilky a řešej to výměnou. Mně se to zdá jako blbost a potřeboval bych zjistit jak to vlastně je, protože to je taková informace jedna paní povídala. Pokud někdo víte, řekněte ať to můžu uvýst na správnou míru ;) díky moc!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Proč ne? Záleží na tom, jakou dohodu má prodejce s dodavatelem. Proč skladovat a dopravovat celý bazán, když ventilky jsou dostatečným důkazem o likvidaci. Já když po půl roce vracel v Lídlu tiskárnu, v obyčejné hnědé převázané krabici, tak mi automaticky vrátili peníze aniž by se někdo podíval, co v té krabici je.

cibuk*
hodnocení

0x

Nevím jaký je to typ bazénu ,ale jestli měli záruku,tak by měli opravu přenechat odborníku,nebot opravit si věc v záruce,tak víme,že tím již potom nemáme na záruku nárok.Ale mají-li již po záruce a vědí kde závada je a umí si to opravit,tak at si to opraví,ale zda budou uspěšní to bude ve hvězdách.Možné to je .

hop®
hodnocení

0x

Pokud to je nějaký bazén z hobbymarketu, tak věřím, že to tak funguje. Tam mají takovou marži a obrat, že se jim vyplatí vydat nové zboží, než zařizovat reklamační řízení, posudek odborníka...

Mám s tím své zkušenosti, kterých nezneužívám, ale je to důvod, proč určité věci kupuji i pro firmu právě v těchto obchodech...

doplněno 04.06.11 13:31:

... neboj, neukamenujem... ;)

bazenovec
hodnocení

tak to čučim :) a prosímtě kde konkrétně? Až budu potřebovat bazén, šel bych tam. Taková ta hláška jako "máme na to 30 dní" mě děsí, za 30 dní může bejt po sezóně :-D

nemám důvod nevěřit Hopovi,

páč přidám taky jednu reklamaci. V OBI HK, nákup bazenu, napuštění, chemie, a najednou se zjistí, že bazen je na jedné straně nižší... reklamace... tak to přivezte a posoudíme... to tedy ne, kdo zaplatí vodu chemii a já kupuji bazen na léto, nikolv na reklamaci... dobrá my tedy přijedem na místo a uvidíme... po týdnu opět reklamace slušným a silným hlasem... okamžité sepsání reklamace bazenu, ihned uznáno,... poukaz na odběr nového po sezoně, poukaz za 500Kč na slevu při dalším nákupu...odvoz a dovoz na místo.

Minulý týden napouštěli nový loňský bazén... je OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]