Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najit sebe v registraci hlidacu

Od: jirkus* odpovědí: 9 změna:

Ahoj dělám brigádně hlidače a mám tam idetifikační číslo nebo tak něco a chtěl bych se Vás zeptat někoho kdo děla hlídače, kde najdu na internetu nějaký registr nebo takovýho něco, že bych se podíval kde jsem zapsaný.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, to je provokace, nebo co?

jirkus*
hodnocení

Ne ptam se protoze pracuju s kolegou a tvrdi mi ze to mam vytiskle ale nedelal jse zadne skousky tak nevim jak to udelal jestli nejaky padelek ci jen keca a pokud keca tak si to udelam sam za svoje penize

lidus*
hodnocení

0x

Žádný seznam hlídačů neexistuje ale pokud děláte ostrahu-hlídač v určité firmě tak ti by ho mít mohli.A zkoušky ze zákona mít musíte, pokud nejste (abych nepsala bludy, stáhla jsem to)

Povinnost složit zkoušku se netýká osob s vysokoškolským vzděláním (jakéhokoli směru), absolventů vyššího odborného vzdělání právnického, bezpečnostního, nebo obdobného zaměření, dále pak osob, které mají střední vzdělání s maturitní zkoušku z oboru právního nebo bezpečnostního a také osob, které absolvovaly rekvalifikační kurz pro oblast "Ostraha majetku a osob" akreditovaný Ministerstvem školství ČR. Více je uvedeno v §§ 3 až 6 zákona č. 179/2006 Sb. o ověřování a uznávání dalšího vzdělávání, ale hlavně na stránkách Národní soustavy kvalifikací.

Nepochopila jsem co to vlastně hledáte a proč?

jirkus*
hodnocení

No hledal jsem to protoze delam brigande hlidace a mam to pres znamyho a tvrdi mi ze ty zkousky ze prej mam ale nechce mi to asi vytisknout ci dat chci si totiz poslat zivotopisy na hlidace a delat tu praci a jestli pudu na pohovor a budou chcit videt ten papir tak ten ja nemam tak nwn jestli to je prace na cerno ci ne tim padem bych si tyskousky zaplatil a zadal az budu mit po rekvalifikaci -)

asd*

Tipnul bych že zkoušky nemáš a pracuješ na černo...

jirkus*
hodnocení

byl jsem jen 1x potreboval jen vypomoc ale nebylo to spatny tak bych to delal asi jako praci tak si zajdu nejak kde se ty zkousky delaj abych to mohl delat u nejake firmy ale dekuju za vase odpovedi .-)

buss
hodnocení

0x

Napřed musíte napsat, podrobil jsem se ...zkoušce, atestu, dostal osvědčení a pak se ptejte.A pokud jste prodělal, měl byste to vědět (a někdo ho vydal). Existuje nějaká zastřešující organizace hlídačů (strážných) a musíte být jejím členem? Třeba SR pro bezpečnost ...
Zákon jako takový o bezp. službách snad ještě není, kdysik byl.

ukulele*
hodnocení

0x

Nechápu co je to hlídač. Pokud je to pracovník ostrahy, tak je to pod nějakou firmou a to číslo je zaměstnanecké číslo. Zaměstnanci ostrahy bývají školeni při vstupu do zaměstnání, většinou to jsou bezpečnostní předpisy, školení o používání techniky, kterou užívají při výkonu své služby. V těch lepších firmách to je i psychologické školení, asertivita a tak dále...

lidus*
hodnocení

0x

Kvalifikační zkoušky dělají zkušební komisaři Hospodářské komory Praha nebo Český klub bezpečnostních služeb (jiné neznám ale možné je, že jsou) přihlásit se můžete i sám ale také si to sám zaplatíte, den školení, pak samostudium a potom písemný test a když ho splníte tak ústní zkouška, jsou u toho 3 zkušební komisaři. Na zkoušku můžete jet i přes půl republiky, až se sejde víc lidí, jen pro vás ji nikdo nezorganizuje. Cena je 400Kč za 4h školení + 600Kč za zkoušku, obdržíte certifikát.

doplněno 09.01.14 15:21:

Ukulele kvalifikační zkoušku musí mít vrátný, ostraha, recepční bez ni nemůže zaměstnání vykonávat a je jedno jestli je to mladý kluk co to dělá prvně nebo 70ti letý děda co to dělá celý život (pokud tedy nemá vzdělání kde zk. být nemusí)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]