Nejste přihlášen/a.
Co se týká "klasického" rumu, tak odvždycky preferuji Jindřichův Hradec! Co se týká Morgena, tak si občas dám jen na chuť. Nejen kvůli ceně, ale především kvůli téměř pravidelné ranní "kočce". Po "Hradeckém" v rozumném množství se ráno v pohodě zapojuji do pracovního procesu. Po Morgenu v dávce větší než jeden panáček raději volám šéfům či zákazníkům že marodím, při ještě větší dávce už nejsem schopen ani zvednout telefon - ale hlavně, že mi chutná...
Já bych tento rum namíchala s vejci, cukrem, máslem, prdopem a moukou a šoupla na plechu do trouby
Úplně přesně: 12 lžic (mírně vrchovatých) polohrubé mouky, 10 lžic cukr, polovinu prášku do pečiva, 2 vejce, 6 lžic olej, 2 dcl mlíko, panáček rumu. Smíchat, nalít na menší vymazaný plech, poklást ovocem a posypat posýpkou. :D
doplněno 03.06.11 15:52:Oprava-vymazaný a pol.moukou vysypaný menší plech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.