Od dětských let to je- bohužel byl Radek Brzobohatý, za herečky Iva Janžurová a Jiřina Jirásková. Frieeman Morgan, Brus Vilis, Angelina Jolie za ty světové.
Ze starsich ,jiz nezijicich hercu bych spis premyslela,ktery me nijak nezaujal,ale opravdu me ani nikdo zrovna nenapada.Jeste par hvezd jako Janzurova,Bohdalka je.Ale i komici,jsou vlastne vyborni herci ,jako Labus a Kaiser.Takze asi jsou nejoblibenejsi + Janzurka.
Výborná jen tak otázka a zárověň si myslím dost těžka.Je určitě z čeho vybírat a člověk by nechtěl na toho či onoho herce zapomenout,ale i přesto odpovím...
český herec - Josef Abrhám,Jaroslav Dušek,Miroslav Donutil,Bolek Polívka...
Není to sice moc známý herec, ale o to je lepší. V moc filmech nehrál, ale kdo se dívá ve čtvrtek v 21:00 h na čt1, tak ho mohl vidět i v TV. Jinak je v angažmá Městského divadla Brno. Na jevišti rád improvizuje, komunikace s diváky mu není cizí, hlavně ve hře Sluha dvou pánů. Je to prostě fajn chlap a myslím, že je i hezký.
Mám ráda herce kteří svou mimikou dokážou opravdu přesvědčit,že svou roli milují.Z českých-Ladislav Potměšil,Jiří Sovák,Iva Janžurova,Jiřina Jirasková,Josef Kemr,H.Růžíčkova. Zahraničí-Sean Conery,Michael Douglas,Nicolas Cage,Tím Robins,Tom Hanks,Susan Sarandon. doplněno 22.11.12 06:52: Sušenko-taky se poděl! doplněno 22.11.12 08:06: Zapomněla jsem na spoustu skvělých Herecek(Myslikova,Bohdalová...).Tím chci říct,že všichni mají moje plus.Jen jeden mi vždy vadil. To herec Kostka,Malinko Brodský(hrál vždy smutné filmy) a Kopecky.Ale snesu je Národní bohatstvím jsou filmy z minulého století.
susenka*
No tak určitě Johnny Depp, Harrison Ford, Bruce Willis, Patrick Swazey
Jsou to všichni, kteří hráli v nezapomenutelném filmu Světáci.
K nim ještě navíc paní Medřická, pan Hrušínský nejstarší a pan Ho"ger. /jak mám napsat správně přehlásku? Jaga.
ladaadal*
Jaguš, stačí pravý Alt a procenta a pak teprve to písmenko: öäü. A pravým Altem a paragrafem uděláš ostré "es" - ß
doplněno 22.11.12 08:03:
A někde jsem viděl, že když to nejde, tak se za písmeno napíše e (Hoeger), ale to je asi jen krizová situace nebo to psal blbec a já to jen "bohužel" zahlédnul.
Mám silně podezření,že děláš nějakou práci nebo práce do školy a už delší dobu k tomu používáš tenhle nick a otravuješ tu. Tak se zeptej najednou a ne každý den. Pokud to tak není,promiň. Ale vypadá to tak.
susenka*
Žádnou práci do školy nedělám.. To se nemohu snad zeptat na takovéto otázky ve Volné diskuzi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.