Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik kuliček z alobalu 40x40?

Od: sonka odpovědí: 7 změna:

Kolik kuliček bylo možné zmačkat z listu běžného alobalu o rozměrech 40 x 40 cm?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Od jedné až po?

Co je to za soutěž?

sonka
hodnocení

mám stejný názor. LM co jiného...to je jen tak pro pobavení...ale jednou už mi to vyšlo :-D

ohneta*
hodnocení

0x

Náhodou znám přesnou odpověď, protože jsem to zkusil. Tedy z jednoho běžného listu alobalu o rozměrech 40 x 40cm se dá zmačkat 356 985 478 001 kuliček. Možná i o jednu víc.

pythagvetazni

No tak to máš blbě. Protože, se dá ještě o několik desítek více nabalit kuliček. Ale hlavně! Záleží jakou metodu zvolíš a jak velké kuličky mohou být, či mají být. V tom případě může rozdíl činit až o 100.000 kuliček více!

sonka
hodnocení

jak dlouhou doby si nad tim strávil? Prý to musí být celé číslo tak potom nevím co chcou...

celé číslo je například 2... taky ale 568156454564 :)

sonka
hodnocení

souhlasím a právě proto nechápu jak to je myšleno...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]