Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nastala doba kdy už mám důvod občas vložit smajlíka, jenže se mi to moc nedaří. Pokus 1. obvykle dopadne dobře, pak ještě umím
ale to vložím v textové podobě. Když smajlíka přetáhnu myší, tak se mi sice zobrazí v textu, ale do dotazu se už nedostane. Mařenka mi radí kliknout, ale můžu se uklikat a nic. Třeba tohle
, nebo
, nebo
,
,
,
,
. Potřebuji, by mi to bylo
. Patronka
Všechny jsem zadala v textové podobě, jen te mi pořád nejde.
Aha, tak to mne nenapadlo :
Asi jsem přesně nepochopil dotaz, nechápu totiž důvod vkládání "xichtíků" v textové podobě. Pokud odpovídáte, máte v liště nad psaným textem ikonku smajlíka a když na něj kliknete tak se zobrazí tabulka, ze které lze vybrat. Kliknutím na vybraný xichtík se tento obrázek vloží na místo kurzoru v odpovědi. Nebo Vám tato možnost nefunguje?
Patronko, nevím zda otvíráte správné okno se smajliky. Při odpovědi nedávejte "zobrazit zkratky smajliků", ale rozklikněte smajlíka na ikonce. Jinak nevím - stařenka
Admine, dotaz jste krásně přesunul, ale tím pádem není dost poznat, že mi pomohla hned první odpověď, takže jsem ani nečetla další. Já to zadávala s "í" a má být "i". Že to nejde na kliknutí je mi úplně jedno. Až Vás někdo omeje, tak by mne docela zajímalo, co by se dalo ještě vložit přetažením . Patronka
už funguje i dlouhé í
do editoru nic nepřetahujte, ono to stejně nefunguje a akorát se to celé rozhodí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.