Nejste přihlášen/a.
Ahoj, 2 mesice randim s muzem, ktery v lednu odjizdi na pul roku do zahranici. Chtela bych na rozloucenou darovat nejakou drobnost. Nenapada vas nejaky vhodny darek? Zname se jen kratce a v podstate to timhle konci, maximalne az se vrati tak se muzem sejit a co bude dal se uvidi, ale rozhodne si ted nic neslibujeme. Co by se hodilo? Odjizdi na tropicky ostrov, kde se bude potapet a zjednodusene receno zachranovat koralove utesy. Tak mozna neco ve spojitosti s tim? Diky
Dobry darek na rozloucenou muze byt cela noc divokeho...ehm sexu. Ale nezapomente se chranit. Pak by to mohl byt darek se spozdenim.
A ted vazne. Dejte mu dokoliv, co mu vas bude pripominat. Pokud vam nekdy obdivoval nausnice, tak klidne jednu z nich. Pripadne nejakou drobnot. jestli nosi neco na krku ( u cloveka zachranujici koralz to lze predpokladat), tak nejaky nahrdelnik proti zlym duchum.
Pripadne do porucuji krasny soliterni kamen. Je to velice prakticky a hezky darek. U nas v praci je to velmi rozsireny darek. Teda zatim zustava jen u navrhu, ale stejne, neni tokrasne? kameny.cz/...
čau ... jde o to jestli vůbec ... protože když mu něco dáte tak bude na vás vzpomínat a může ho to bolet ale zvýší si tím šance že se k sobě vrátíte ... když bych něco kupoval tak rozhodně něco co mu nebude připomínat to kam jedete ( probudilo by to v něm zlobu ) ale kupte mu něco co mu připomene vás a pokud chcete uvažovat věděcky tak něco co probudí oxcytocinovou vazbu která se váže s fyzickým kontaktem a potažmo sexem takže něco co mu připomene vás a ten fyzický kontakt ... např plyšáci jsou dobří ( ale spíš pro ženy ) protože se k němu tulí a tím posilují pomalu zanikající oxytocinovou vazbu na někoho ... takže tak
Taktéž se potápím všude možně po světě, naposledy Madagaskar a dostal jsem od své přítelkyně tento dárek který mě ochranuje při potápění, zatím funguje...a věř mi že jako chlapa mě to potěšilo tady je odkaz kde ho pořídit drakkaria.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.