Nejste přihlášen/a.
Hezke dny vsem,rada bych se zeptala jake odrudy brambor pestujete radi a proc,jste si je oblibili.?zkousim letos asi 9 odrud a jsem zvedava ktere se mi osvedci .Brala jsem tak trochu co a me v obchode zbylo.Chvalite si nektere znich,nebo mam zas priste shanet jine.Odrudy-elfe,Bellarosa,Princez,Filea,Belinda,Agria-uz meli a dobre na kasi.,Ditta Solara,Marena.
Musela jsem se zeptat, nejsem zrovna zahradník. Otec manžela- agronom pěstuje rané-Ambra + Adora., pozdní- Asterix + Red Anna. Předpokládám, že Red... jsou ty červená slupka a ty máme nejraděj. Agria se prý ráda rozvařuje.
Jeste se vracim k teto otazce a chci se podelit o nove poznatky odrud .Zkousela jsem kopat odrudu -Bella roza,tyhle mi chutnaji,jsou fakt dobre,ale vynos mensi,kopano tedy pred mesicem,kdy jeste nebyly dorostle,ale jen 9kg ze 4m. radku.Zato me pekvapily vynosem Elfe 20kg.ze 4m,take v zacatcich rustu.ale chut dle meho mineni,bezna brambora,takovy neutral,takze na zpracovani do neceho,idealni diky vynosu.uvidim jeste jak dopadnou ostatni odrudy.pristi rok vyzkousim treba zase jine a nektere si mozna oblibime .Lidko pamatuji navase doporuceni a snad budou zrovna na trhu.
Vy jste to vzala nějak vědecky. Přece se říká "čím hloupější sedlák, tím větší erteple". Děda už taky kope delší dobu, jsou dobré ale mě nic víc nezajímá. Z Vás by měl radost, semnou si o agro práci moc nepokecá. Letos chce manžel dát na pole česnek, jen jsem mu nastínila co vše to obnáší a zdůraznila, že sice mám zemědělku ale polních prací se neúčastním.
To mate LIdus pravdu,nekdy bych brala mysleni-proste jsou dobre a tecka..Mam ty vedecke sklony a jsem si vedoma,ze to ma sva uskali.snd to mam trochu po dedovi byl slechteitel,ale jemu mńesaham ani po kotniky,take se nespokojil s tim,ze je neco dobre.nekdy docela zavidim,tu lehkost ostatnim,ne ja musim nad vsim hloubat a delat hokusy pokusy.kazdy jsme holt nejaky.hezky den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.