Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nechci si dávat na profil fotku sebe, holý panáček je trapný... Chtěl bych si tad dát něco, co nebude mezi fotkami ostatních přátel na chatu působit trapně... Díky za jakoukoli radu... :D
Popř. Pokud poradíte vtipný obrázek, tak prosím konkrétněji, budu radši ale i za chytřejší rady. (Ne, ani nemám namysli radu: zruš si facebook)
Něco, co by odpovídalo tvému nicku na FB. Mrkni třeba na můj avatar zde a vzpomeň na včelku Máju...
Tak nejblbější budu asi já. Já jsem si myslela, že právě na těchto stránkách má být uživatel vyfocen doopravdy. Je to prý z toho důvodu, že kdyby ho náhodou někdo hledal touto cestou, třeba nějaký ztracený kamarád, který žije i v jiné zemi, tak ho podle fotky pozná, protože jména nejsou směrodatná, desítky lidí se mohou jmenovat stejně. Nebo jsem zase vedle jak ta jedle, a ničemu nerozumím? Docela ráda bych se dozvěděla, jak to vlastně má fungovat, tato služba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.