Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - jakou fotku do profilu

Od: dildo odpovědí: 12 změna:

Ahoj, nechci si dávat na profil fotku sebe, holý panáček je trapný... Chtěl bych si tad dát něco, co nebude mezi fotkami ostatních přátel na chatu působit trapně... Díky za jakoukoli radu... :D

Popř. Pokud poradíte vtipný obrázek, tak prosím konkrétněji, budu radši ale i za chytřejší rady. (Ne, ani nemám namysli radu: zruš si facebook)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Asi jsem po celým dnu už zblblá,ale co konkrétně bys rád?Upravit fotku a pak dát do profilu Fb?
dildo
hodnocení

Ne, jen tam dát nějaký obrázek, kde bych nebyl já a nebyl trapný.

honzrs*

A jaký obrázky preferuješ (jako co máš rád)? :)

jsmestastni
ech, mas tady nick dildo, vid? Asi k tomu mas velmi blizko, dej si tam obrazek toho, co rikas?
patronka*

Jestli máš mezi známými výtvarně nadaného človíčka, nech si udělat vlastní karikaturu, tu naskenuj, přizpůsob velikostí a vlož do profilu. Nebude to trapné, ani podvod a známí Tě poznají. Mohlo by to naopak působit vtipně a originálně. Patronka

zajixxx*
hodnocení

0x

Osobně bych řekl, že cokoliv :)-

hop®
hodnocení

0x

Něco, co by odpovídalo tvému nicku na FB. Mrkni třeba na můj avatar zde a vzpomeň na včelku Máju... ;)

martinaa*
hodnocení

0x

Oblibenou postavu z filmu, serilu, oblibenou kreslenou postavicku, znak sportu, co delas (viz ja:))... myslim, ze si z toho neco vyberes... ja mam na fb sice fotku, ale jinde na profilu mam hellboye, pripadne znak dracich lodi:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Někdo si tam dá fotku svého psa,kočky...někdo jen profil tváře a to ješte se slun.brýlemi,někdo fotku svého dítěte,někdy svou,někdo foto se svým partnerem...Jak uznás za vhodný

marenka*
hodnocení

0x

Já mám třeba na FB fotku mého psíka a tady jsem si dala to, co nejvíc vyjadřuje mojí nejčastější náladu, můj postoj... ;)

hodnocení

0x

Tak nejblbější budu asi já. Já jsem si myslela, že právě na těchto stránkách má být uživatel vyfocen doopravdy. Je to prý z toho důvodu, že kdyby ho náhodou někdo hledal touto cestou, třeba nějaký ztracený kamarád, který žije i v jiné zemi, tak ho podle fotky pozná, protože jména nejsou směrodatná, desítky lidí se mohou jmenovat stejně. Nebo jsem zase vedle jak ta jedle, a ničemu nerozumím? Docela ráda bych se dozvěděla, jak to vlastně má fungovat, tato služba. :)

krkovicka*
Suzymon-Jsem tam taky v plný kráse.Neměním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]