Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám koupit

Od: manotek* odpovědí: 10 změna:

manželce k narozeninam a k vánocum?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

To je stejná otázka, jako bych se já zeptal druhých, kteří o mě nic nevědí na otázku Co si mám přát k vánocům. Každopádně k narozeninám kytku, to je základ a pak něco, co ji potěší. K vánocům bych zvolil něco praktického.

manotek*
21.11.13 15:16
hodnocení

super

jezevecdarkovy
hodnocení

0x

To je těžký, když nenapíšeš ani co jí baví. Takhle ti fakt můžeme poradit akorát rovnátko na vohejbáky a mezery do žebříku... :)

fribble*
hodnocení

0x

Vzhledem k otázce o pár řádků níž už bych nad tím nepřemýšlel ! Vánoce jsou daleko ...

hodnocení

0x

Kouli na nohu.

At Te neutika od sporaku.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Poukaz na masáž/nějaký zážitek.

Ovšem na takovou otáku nelze odpovědět.

martinaa*
hodnocení

0x

Téměř každá žena se ráda strojí, takže co třeba poukázku na líčení, na výběr luxusnějšího oblečení (nebo přímo jeho koupě), nějaký šperk, hřejivou deku na zimní večery u televize, jestli ráda čte, tak pěknou knihu...

Na narozeniny zkuste něco originálnějšího než kytku a bonbošku, letos jsme máme vymysleli kytici z drátků, lichý počet, a na každém konci byl ovinutý jeden bonbon, který má ráda. Sestra od přítele dostala k 18. narozkám kytici drátků, na každém bylo jedno Raffaelo a na několika byla ozdobně přimotaná bankovka.

Před pár lety táta mámě schoval peníze do velkých skořápech od ořechů, které opět slepil a pověsil na vánoční stromeček. Na první pohled vypadaly jako běžné ořechy, přitom to byly oříšky pro Popelku:) Zkuste si hrát:)

hodnocení

0x

Zajímavý ryp je klubknihomolu.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Řeknu vám co rozhodně kupovat nemáte, různé domácí spotřebiče a dárkové balení saponátů a prášku na praní. Víte jaký parfém manželka používá? Pokud ano tak máte dárek. Můžete ji vzít třeba do klenotnictví a nechat ji vybrat co by chtěla, mrknete na prodavačku a ona vám to odloží.

hodnocení

0x

Koupila jsem dceři k narozkám vstupenky na pěkný muzikálek do Hudebního divadla Karlín. To potěší každou "kulturistku" *:D*

Bude to pro Vás dvojitý dárek - 1/ její radost 2/ jistě půjdete s ní i Vy, takže i Vy z toho budete něco mít.

Po divadle do nějaké pěkné tiché vinárničky, dát si dobrou večeři a sklenku vína. To uvítá každá žena. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]