Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s neon tyčinkama

Od: teibill odpovědí: 1 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli jsou škodlivé zdraví neonové tyčinky včera my v pokojíčku jednavytekla a svítila mi podlaho to jsem utřel a svítila mi noha tu jsem si umil mužu v té místnosti spát je to bezpečné děkuji ... aukro.cz/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

svitici-tycinky.bezpecnos/...

Výrobky jsou schváleny státní zkušebnou a k použitým chemickým sloučeninám je vydán bezpečnostní list. Samotné kapaliny, stejně jako jejich výsledné chemické sloučeniny jsou netoxické, nehořlavé a ani jinak agresivní. Pozor je však nutno dávat při porušení plastové trubičky a úniku kapaliny, může dojít k zabarvení potřísněných povrchů (látky, dřeva, apod.) Plastové tělo tyčinky, nerozřezávejte, nepropíchávejte anebo opakovaně nelámejte na stejném místě (únavový lom), aby nedošlo k úniku kapalin. Tekutina z aktivované tyčinky obsahuje úlomky skla z ampule.
Při náhodném úniku chemikálií a potřísnění pokožky omyjte mýdlem a vodou. Při zasažení očí ihned vymyjte dostatečným množstvím vlažné vody. Při náhodném požití vypláchněte ústa čistou vodou, vypijte 2 - 5dcl chladné vody a vyhledejte ihned lékaře. Nevyvolávejte zvracení!
Tyčinky nejsou určeny dětem mladším 5 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]