Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednání na rehabilitaci

Od: nitram* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Ortoped mě posílá na rehabilitaci(kulatá záda), můžu si sám vybrat kam na rehabilitaci chodit? Obávám se, že lékaři si navzájem dohazují pacienty a nezajímá je, kam to má pacient blíž a nebo kde je spokojený. děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Zatím je volný výběr, že. Dohazovat můžou, ale rozhodnutí na nich není!

doplněno 21.11.13 13:12:

Rozum za dveřmi, a proč jste se nezeptal?

jabraka*
hodnocení

0x

Praktický lékař dává doporučení,pojišťovna a revizní určí dle diagnozy možnosti.Podle toho si můžeš vybrat.

JABRAKA

uska*
hodnocení

0x

Mám z neurologie předepsanou 3 x ročně rehabilitaci, chodím do soukromé ordinace. Jen jednou se mi doktor zeptal, proč nechodím do špitální , že je jen o poschodí níže než neurolog. Odpověděla jsem, že mi to lépe vyhovuje, že jsem našla profíky. Hleděl jak puk a neřekl nic. Takže máte na výběr, s doporučením můžete kamkoliv.

pohanka*
hodnocení

0x

Záleží jakého máte doktora. Ortopeda asi až tak dobře znát nebudete, ale u obvodního, pokud k němu máte dobrý vztah a důvěru, by jste se mohl zeptat na kvalitní rehabilitaci. Myslím, že lékaři vědí moc dobře jak který kolega pracuje. Donesou se jim zpětné vazby od pacientů. Mě osobně obvodní nikdy nezklamal, kam mě poslal, tam jsem byla spokojená. Nebo druhá rada-vyhledejte si své rehabilitační zařízení na internetu, blízko svého bydliště, nebo ještě lépe u svého pracoviště. V práci se osprchnete a dojdete na rehabilitaci po práci, nebo s hodinovou omluvenkou. Jinak Váš ortoped může opravdu znát pracoviště, kam Vás posílá a ví, že do dobrých rukou, takže bych dopředu nepodezírala, ale zjistila si více informací o tom pracovišti. Víte, někdy stačí jeden nepříjemný pracovník a ztratíte důvěru a chuť cvičit. Naopak milý a ochotný pracovník, který Vás povede ve cvičení, Vás motivuje a určitě budete mít lepší výsledky než u toho prvního.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]