Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Dnes sem byl na preventivce, mám podváhu a doktorka mi doporučila ozdravovnu mamka s tím souhlasila.Problém je že nejím všechny jídla,takže když tam bude například koprovka budou mě tam nutit aby sem to snědl? btw : je mi 12. Díky. Otázka je určena jen těm kdo tam byl.
moje bývalá žena měla také odpor k některým jídlům. mezi nimi byla i koprovka. jednou jsem jí přesvědčil,aby ta jídla ochutnala, když jsem je uvařil já. koprovku pak milovala snad víc než mě
moje děti ve školní jídelně měly ve svých řadách jednoho spolužáka, který "určoval" co se bude jíst. nejejdl ten den maso, tak nejedly maso atd. dvakrát chytrý nebyl,ale ovládl nechytrostí skoro celou školu.
každopádně uznávám heslo "jak k jídlu,tak k dílu"
jinak se mi zdá ozdravovna na podváhu trochu přehnaná.
Začni doma jíst normálně a nikdo ti nebude nutit koprovku.
Jak se stravuješ doma, ve škole? Nemáš přes den hlad?
doplněno 10.12.13 19:28:A zkusil ses přinutit? Vím, že to zní blbě, ale třeba by ses pak "nastartoval".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.