Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-shopy s levným poštovným

Od: m86m® odpovědí: 4 změna:

Ahoj rádci, je před Vánoci tak se chci zeptat v jakých e-shopech s levným poštovným nakupujete - myslím poštovné formou zásilkoven. Za mě poslední nákup u Popronu s 0kč dopravným (vyzvedl jsem na benzince OMV) a knihy na Bux.cz za 39kč která má také síť míst kde se nechá zásilka vyzvednout. Máte nějaké další tipy? pokud taky patříte mezi lidi co odmítají platit poštovné někdy i 160kč

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

patro
hodnocení

0x

Třeba obchodní dům PATRO. Poštou balík do ruky za 79 Kč no a osobní odběr v Úložnách třeba v Hradci Králové jenom za 99 Kč

lidus*
hodnocení

0x

Nakupuji poměrně často a vždy než něco objednám, čtu podmínky a dopravu, vyberu si e-schop kde je doprava od nějaké částky zdarma nebo hledám zda mají v Brně výdejní místo a zda a za kolik je výdej zpoplatněn, pokud toto nenabízí tak volím platbu dobírkou a nějakou přepravní společnost (pokud objednávám zboží za 2000 tak už mě 150,-Kč nezabije. Nemyslím si, že by vám pomohl odkaz na stránky kde nakupuji já, vy chcete jiné zboží a vy si musíte na stránkách najít tu nejlepší nabídku. Př. hledala jsem knihu vnučce, našla nejlevnější za 120,-Kč ovšem poštovné + balné bylo 140,-Kč a tak jsem našla jinde za 150,-Kč + odběr na výdejním místě za 30,-Kč.

hodnocení

Ano přesně toto mám na mysli, samozřejmě že u Playstationa za x tisíc mávnu nad poštovným rukou ale u menších položek jako jsou knihy apod, se snažím hledat levnější shopy. Proto mě překvapil Popron.cz - zásilka za 800 a poštovné zcela zdarma, chtěl jsem se proto zeptat na nějaké další podobné

patro

Jistěže, třeba tsbohemia posílají vše zdarma. Reklamu mají na každém rohu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]