Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tarif twist mých 5 a twist přátelé

Od: twistmych5 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaký je rozdíl mezi tarifem Twist mých 5 a Twist přátelé..měla jsem Twist mých 5 ale změnila sem to na Twist přátelé,a už to nejde dat zpátky.Děkuju za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravíčko:)Což takhle přímo zavolat operátora a zeptat se ho.Oni jsou velice ochotní,milí a především vám dají právě tu odpověď,kterou chcete slyšet*hej*

hodnocení

0x

Dobrý den, měl jsem také tarif Twist Mých 5. Operátor to automaticky převedl na Twist přátelé a Mých 5 zrušil. Ničím se to neliší, stále máte stejnou možnost nastavit si 5 zvýhodněných čísel.

sara111*
hodnocení

0x

Na netu pisou, ze but zvolis tarif Pratele300, 500, 700 nebo 900 a pak mas volani 5 ti pratelum zdarma, nevyuzity kredit se prevadi a plati jeden rok, pak propadne. Vypada to jen na upravenou verzi 5 mych pratel... Mam zkusenost, že ze kdyz aktivujes novy tarif, na starsi tarify uz nejde zpet...Operator ti urcite poradi :) info zde: tmo-clovece.work.symbiodi/...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak, vy mí Přátelé. Právě jsem diky Vám, zjistil, že mám už taky vice jak rok tuto změnu z Mých 5 na Přátele. Mám to za 500 se slevou na 50% za 252 Kč měsíčně. A těch mých 5 funguje pořád stejně a dost je používám. Ahoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]