Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jelikož umím skvěle anglicky a mám jisté dovednosti z Ačr, tak bych se chtěl stát členem americké armády. A potom se třeba i dostat do akce...
Nemáte s tím někdo zkušenosti?...prosím bez hloupých průpovídek...
názory na službu v cizí armádě jsou různé...
Zákon č. 40/2009 Sb., Tr. zák,
§ 321 Služba v cizích ozbrojených silách (1) Občan České republiky, který v rozporu s jiným právním předpisem koná službu ve vojsku nebo ozbrojených silách jiného státu, bude potrestán odnětím svobody až na pět let. (2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu |
jiný názor:
podle novelizovaného branného zákona může "bez souhlasu prezidenta vstoupit občan do ozbrojených sil jiného státu za předpokladu, že tento stát je členem mezinárodní organizace zajišťující společnou obranu proti napadení, již je ČR členem". Tolik citace z § 34 odst. 4 branného zákona. Pro Vás to znamená, že pokud chcete vstoupit do cizinecké legie, je to vstup do francouzské armády, která je společně s námi v NATO, proto není nutný souhlas prezidenta.
více ve zdroji těchto vět: specnaz.cz/...
Zdravim,
Ja jsem drzitel zelenekarty a mam podepsany contract s US military.
Musis byt drzitel zelene karty, a nebo mit specialni zkusenosti (Doktor, vedec, pilot, atd)
Americka armada ma program MAVNI
Kyz uz budes mit takove stesti ze te vubec consider for the service tak potom te ceka ASVAB a MEPS
Kdyz vse bez problemu zvladnes, a uspesne slozis zkouzku (ASVAB) na min 32 bodu (Infantry man) tak budes prijat.
Jestli chces vise informaci posli mi email: jancechsj@yahoo.com
Preji hodne stesti
Vůbec neznám podmínky a podrobnosti, ale kamarád se chtěl upsat do cizinecké legie, veškeré předpoklady by na to měl, ale nevzali ho kvůli tomu, že měl kaz na zubu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.