Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro houbaře-už rostou?

Od: krkovicka* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den.Zajimalo by mě zda už jsou houby.Včera jsem vařila houbovou máčku z mražených od podzima a chtěla bych už samozřejmě čerstvý.Takže rostou?Co jste našli?A kde nejvíc.Chodíme na Lindavu,ale tam jedem až 10.6.Najdem?Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

U nás je v lese sucho, neprší, tudíž ani nerostou... :(

krkovicka*

ono když se rychle přežene jen bouřka tak ani do toho lesa déšt nepronikne...Takže nic?*nevi*

eulalie*

Bouřka? Co to je? Déšť? Jak vypadá? U nás už nepršelo dost dlouho. Ale možná, že dneska konečně se vody dočkáme. Jaksi se ty mraky na obloze honí...

krkovicka*
hodnocení

No,jo my jsme to tam na ty Hranice na M. poslali.V Praze je pod mrakem,dusno.děs

hodnocení

0x
Podle webové stránky, do které píší skalní houbaři, rostou sem tam hlívy a sírovce... Já jsem v lese skoro doma a zatím jsem na ně nenarazil. Je u nás sucho. U nás, teda na východě SK, okolo Košic.

hodnocení

0x

Dobrý den, jak už řekli kolegové, snad v celé republice bylo hrozné sucho. Jiné roky touto dobou - májovky, předtím v dubnu i smrži. Letos nic. Teď pár dní zapršelo, snad vykouknou i první hříbky. Už se moc těším. Jaga.

re*
hodnocení

0x

Počkej si až vybuchne jaderná elektrárna. To jich tu bude habaděj.

krkovicka*
hodnocení

To tu bude habaděj spousta věcí,ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]