Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s prací na doma? Třeba montováí propisek a tak? Nějaký odkaz na dobrou firmu se kteoru máte zkušenosti?
V dnešní době přece nemůžete věřit, že by někdo zaplatil za to, že byste doma montovala propisky, kteých stroj vychrlí za minutu stovku a to jsem možná ten stroj podcenila. Neblázněte a hlavně se nenechte nachytat. Tento způsob přivýdělku byl možný v roce 1970. Sama jsem jako matka na mateřské navlékala korálky a kompletovala náušnice pro Jabloneckou bižuterii, abych si přivydělala. Bohužel si to někteří podvodníci pamatují a zneužívají nynější situace lidí v tísni, a nabízejí "výdělky z domova důvěřivcm. Výsledek je ten, že přijdete minimálně o osm set korun Vy. Protože Vám zašlou nějakou pofidérní přihlášku, na kterou skočíte ve víře, že se Vám to vyplatí. Oni zkasírujou, Vám zbydou oči pro pláč. Ale když nevěříte tomu, co se Vám snažím vysvětlit, tak do toho jděte. Pak uvidíte.
doplněno 19.11.13 22:51:Víte, odepsala jsem jenom proto, že vidím, že jste registrovaná a tudíž nepředpokládám, že by to byl nějaký blbý žert od neznámého tazatele, který se nudí a vkládá otázky pro své pobavení. Jinak na toto téma je zde opravdu nekonečné povídání...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.