Vůně mě napadla...ale ma toho právě že dost... tak nwm zda by ji natolik potěšila... a náramek o tom taky silně uvažuju... nemá někdo ještě něco neobvykleho zajmavého?
Co takhle 2 vstupenky na koncert? Podle toho, jaký styl hudby jí baví.
clisthert*
Jo jenomže to sem se díval a nikdo zajmavý tu nepřijede a kdo se ji líbi mega je Bruno Mars jenomže ten ma koncerty nejblíž v paříži.. :/// a to je nerealný
No já na 15narozeniny jsem dostala in-line brusle(tenkrat to začínalo) a mobil(taky začínali) od rodičů,knížku,naušnice,kluka jsem sice neměla ale od kamaráda jsem dostala hrníček(hlíněný)s čtyřlístkami se slonem s nápisem PRO ŠTĚSTÍ,mám ho doteď,teď je naplněný desetníkama,které se měli vracet ale což,když je to pro štěstí...
A co si myslite o tomhle zlate srdíčko které je na dvě poloviny jednu dostane ona jednu si nechám ja... a ktomu ruze v jeji oblibene barve a nejakeho plysaka krasneho nebo bonbonieru ted nwm... ?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.