Nejste přihlášen/a.
Prosím vás potřeboval bych pomoct z dárkem pro přítelkyni..k 15 narozeninám...jestli máte nápady tk pište.
Předem děkuji .. ![]()
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
clisthert*
Vůně mě napadla...ale ma toho právě že dost... tak nwm zda by ji natolik potěšila... a náramek o tom taky silně uvažuju... nemá někdo ještě něco neobvykleho zajmavého?
krkovicka*
0x
No já na 15narozeniny jsem dostala in-line brusle(tenkrat to začínalo) a mobil(taky začínali) od rodičů,knížku,naušnice,kluka jsem sice neměla ale od kamaráda jsem dostala hrníček(hlíněný)s čtyřlístkami se slonem s nápisem PRO ŠTĚSTÍ,mám ho doteď,teď je naplněný desetníkama,které se měli vracet ale což,když je to pro štěstí...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]