Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc... s dárkem

Od: clisthert* odpovědí: 11 změna:

Prosím vás potřeboval bych pomoct z dárkem pro přítelkyni..k 15 narozeninám...jestli máte nápady tk pište.
Předem děkuji .. :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Parfém,pokuď znáš vůni,kterou má v oblibě,květiny,řetízek(třeba na kotník)

clisthert*
hodnocení

Vůně mě napadla...ale ma toho právě že dost... tak nwm zda by ji natolik potěšila... a náramek o tom taky silně uvažuju... nemá někdo ještě něco neobvykleho zajmavého?

marenka*

Co takhle 2 vstupenky na koncert? Podle toho, jaký styl hudby jí baví.

clisthert*
hodnocení

Jo jenomže to sem se díval a nikdo zajmavý tu nepřijede a kdo se ji líbi mega je Bruno Mars jenomže ten ma koncerty nejblíž v paříži.. :/// a to je nerealný

krkovicka*
Zákrslého králička?nebo sportuje?
clisthert1111
hodnocení

kralička nee ma morče :D a sportuje volejbal...

hodnocení

0x

Ten náramek na kotník nohy! To vůbec není špatný nápad!;)

martinaa*
hodnocení

0x

Me udelal pritel nasi fotku (nebo pak kamarad fotku, kde jsem se svymi hady:) ), jako puzzle. Moc se mi to libilo.

fanus*
hodnocení

0x

kytice nikdy nezklamala :)

krkovicka*
hodnocení

0x
No já na 15narozeniny jsem dostala in-line brusle(tenkrat to začínalo) a mobil(taky začínali) od rodičů,knížku,naušnice,kluka jsem sice neměla ale od kamaráda jsem dostala hrníček(hlíněný)s čtyřlístkami se slonem s nápisem PRO ŠTĚSTÍ,mám ho doteď,teď je naplněný desetníkama,které se měli vracet ale což,když je to pro štěstí...

clisthert1111
hodnocení

A co si myslite o tomhle zlate srdíčko které je na dvě poloviny jednu dostane ona jednu si nechám ja... a ktomu ruze v jeji oblibene barve a nejakeho plysaka krasneho nebo bonbonieru ted nwm... :)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]