Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesnáším českou poštu!

Od: postak odpovědí: 7 změna:

Před čtrnácti dny mi poslala kamarádka z Maďarska dopis. :) Pořád mi ještě nepřišel. Absolutně nevím co mám dělat! Bydlím ještě k tomu v takové díře kam ani nejezdí autobusy vícekrát než 4x denně!
Poraďte mi prosím, je to kniha, kterou dost potřebuju, jsem zoufalý. :(
Pomóc!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud ti kamaradka da cislo podaci zasilky, da se vysledovat pres ceskaposta.cz/..., zda jiz prekrocila ceske hranice. Zasilky z madarska nepodlehaji celnimu rizeni, seknout na hranicich by se tedy nemela.

Samozrejme i kdyz je zasilak pojistena, muze se ztratit, v tom pripade posta proplaci pojistku, ale balicku uz se nedockas. Zkus to vysledovat pres CP, ale jeste cekej, me se taky nekdy zpozduji zasilky:)

luccy*
hodnocení

0x

Asi vám nezbyde nic jiného, než čekat..

buss
hodnocení

0x

Přestěhovat se z té díry ... A proč česká pošta a ne maďarská a co s vaším pocitem?

lui*
hodnocení

0x

Já taky. A co nadělám. Pokud to lze, tak využívám jiné přepravní společnosti. Že je to o něco dražší? Ano. Ale stojí to za to. Na české poště nic nefunguje. Bratr mi posílal balíček z USA. Podle podacího čísla šlo v každém okamžiku sledovat, kde ten balíček je. Na poště v autě, ve vlaku, ve skladu, v letadle do evropy, a tam stopa skončila. Až po asi 14 dnech oznámení ve schránce.

krkovicka*
hodnocení

0x
Mě trvalo převzetí balíku 9dní(-2dny víkend)a to putoval z Opavy do Prahy-žádný svátky nic.

to není firmou, ale individua co tam dělají! a to že je ČP zaměstnává je jiná věc!

mě zatím ČP nezklamala, za to PPL, a ty ostatní přepravci, no hrůza ... arogantní, neochotní (zavolají vám až stojí u baráku a jakmile nedojdete do 2minut, odjíždí, takže mám smůlu) takže jedině ČP, zatím teda:)

to také záleží "jak natrefíte" , bohužel *nevi*

georges*
hodnocení

0x

Nejmenujete se náhodou Čenda? Protože týhle firmě se taky říká Čenda počká. Takže Čendo čekejte, pošťák právě vyrazil pěšky z Budapešti. Nejspíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]