Nejste přihlášen/a.
Před čtrnácti dny mi poslala kamarádka z Maďarska dopis.
Pořád mi ještě nepřišel. Absolutně nevím co mám dělat! Bydlím ještě k tomu v takové díře kam ani nejezdí autobusy vícekrát než 4x denně!
Poraďte mi prosím, je to kniha, kterou dost potřebuju, jsem zoufalý. ![]()
Pomóc!
Pokud ti kamaradka da cislo podaci zasilky, da se vysledovat pres ceskaposta.cz/..., zda jiz prekrocila ceske hranice. Zasilky z madarska nepodlehaji celnimu rizeni, seknout na hranicich by se tedy nemela.
Samozrejme i kdyz je zasilak pojistena, muze se ztratit, v tom pripade posta proplaci pojistku, ale balicku uz se nedockas. Zkus to vysledovat pres CP, ale jeste cekej, me se taky nekdy zpozduji zasilky![]()
Já taky. A co nadělám. Pokud to lze, tak využívám jiné přepravní společnosti. Že je to o něco dražší? Ano. Ale stojí to za to. Na české poště nic nefunguje. Bratr mi posílal balíček z USA. Podle podacího čísla šlo v každém okamžiku sledovat, kde ten balíček je. Na poště v autě, ve vlaku, ve skladu, v letadle do evropy, a tam stopa skončila. Až po asi 14 dnech oznámení ve schránce.
to není firmou, ale individua co tam dělají! a to že je ČP zaměstnává je jiná věc!
mě zatím ČP nezklamala, za to PPL, a ty ostatní přepravci, no hrůza ... arogantní, neochotní (zavolají vám až stojí u baráku a jakmile nedojdete do 2minut, odjíždí, takže mám smůlu) takže jedině ČP, zatím teda![]()
to také záleží "jak natrefíte" , bohužel ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.