Nejste přihlášen/a.
Před čtrnácti dny mi poslala kamarádka z Maďarska dopis. Pořád mi ještě nepřišel. Absolutně nevím co mám dělat! Bydlím ještě k tomu v takové díře kam ani nejezdí autobusy vícekrát než 4x denně!
Poraďte mi prosím, je to kniha, kterou dost potřebuju, jsem zoufalý.
Pomóc!
Pokud ti kamaradka da cislo podaci zasilky, da se vysledovat pres ceskaposta.cz/..., zda jiz prekrocila ceske hranice. Zasilky z madarska nepodlehaji celnimu rizeni, seknout na hranicich by se tedy nemela.
Samozrejme i kdyz je zasilak pojistena, muze se ztratit, v tom pripade posta proplaci pojistku, ale balicku uz se nedockas. Zkus to vysledovat pres CP, ale jeste cekej, me se taky nekdy zpozduji zasilky
Já taky. A co nadělám. Pokud to lze, tak využívám jiné přepravní společnosti. Že je to o něco dražší? Ano. Ale stojí to za to. Na české poště nic nefunguje. Bratr mi posílal balíček z USA. Podle podacího čísla šlo v každém okamžiku sledovat, kde ten balíček je. Na poště v autě, ve vlaku, ve skladu, v letadle do evropy, a tam stopa skončila. Až po asi 14 dnech oznámení ve schránce.
to není firmou, ale individua co tam dělají! a to že je ČP zaměstnává je jiná věc!
mě zatím ČP nezklamala, za to PPL, a ty ostatní přepravci, no hrůza ... arogantní, neochotní (zavolají vám až stojí u baráku a jakmile nedojdete do 2minut, odjíždí, takže mám smůlu) takže jedině ČP, zatím teda
to také záleží "jak natrefíte" , bohužel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.