Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevysvětlitelné světlo na obloze v Hranicích

Od: price* odpovědí: 2 změna:

Dnes v Hranicích na moravě 23.05.2011 v 21/45min. jsem viděl stoupat velké blikající světlo, ze začátku to házelo jakoby tříštivé světlo. Světlo se šikmo vzhuru vzdalovalo a zmenšovalo dobré 3 minuty. Nic takového jsem vživotě neviděl, koleka v práci vysloužilý vojál tuto záhadu kterou viděl se mnou si taky nedovede vysvětlit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Vše je v vysvětlitelné, něco prostě letělo

arakain77*
hodnocení

0x

Možná se mýlím,ale v dnešních nocích je vidět ten už poslední americký raketoplán.Nebo jeho rakety.Také jsem to viděl a je to docela parádní podívaná.Má to snad lítat ještě pár dní kolem planety.Asi třikrát jsem to viděl ve stejnou dobu a ještě před svítáním se někdy povede.

akorát nevím,jak se jmenuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]