je to spíše otázka pro pány. připadá vám dekolt jedné české herečky jako dechberoucí? ten dech se vám má odebrat v odkazu zde: super.cz/... samozřejmě i ženy mohou přispět příspěvky. myslím příspěvky, jako příspěvky, ne fota vlastních dekoltů
no tak vzhledem k jejímu věku se dá očekávat že dechberoucí nebude, ale tohle napsali asi jen proto, že se někomu podařilo jí takhle vyfotit :D chtěli se s tím pochlubit... :D
Bulvár je prostě bulvár. Co víc chtít.Dechberoucí asi není,koukal jsem na odkaz, a pořád pravidelně dýchám. Ale ruku na srdce,zase taková hrůza to taky není.
Super.cz, stejne jako kazdy jiny bulvar, musi nafouknout kazdy clanek a prizivovat a vytvaret posedlost lidi "celebritami". i kdyby ty otiskovane informace o nich meli byt umyslne nepravdive nebo strasne nadsazene.
Ten dekolt neni vubec dechberouci a vubec to nesouvisi s vekem nebo vybavou te moderatorky nebo kdo to je. Kdyby chtela, tak svoji vybavu vhodnym pradlem dokaze ukazat mnohem lepe a dost mozna by to bylo i dechberouci.
Na druhou stranu ona neni muj typ, takze by ji to u me stejne moc nepomohlo
Za nejvetsi ironii toho clanku o "dechberoucich" dekoltech povazuji to, ze ho na Super.cz napsala nejaka zenska.
V clanku se nepise, ze ten dekolt na obrazku je dechberouci, ale ze v nejake soutezi, kterou moderuje, uz nekolikrat ukazala dechberouci dekolty, coz nedokazu posoudit, protoze jsem ji jeste v TV nevidel.
Novináři jsou šmíráci, voayeři. A jejich čtenáři taky. Jak malí kluci hýkají nadšením, nad každou bradavkou, která kde vykoukne, a kterou byli schopni vyfotit. Kam tahle společnost spěje. To je taky odpověď na otázku. Nepřipadá. Neviděl jsem ho. Nechci ho vidět.
Paní Kostková tam vypadá jako kterákoliv jiná žena jejího věku, která vyleze z vany. Co na tom je? Ti novináři už nevědí, co by ulovili, tak se spokojí i s tímto. Jestli si myslí, že vyfotili něco rajcovního, tak to je pořádný omyl.
Dechberoucí dekolt vypadá úplně jinak. Žena je celkově upravená, v pěkných šatech a účesu, nalíčená. Paní Kostková vypadá, jako by právě vstala z postele. Nic proti tomu, každý člověk někdy vstává z postele, ale proč ho při tom fotit? Na focení jsou určitě mnohem lepší příležitosti. Jaga.
Teda olafe! Neber naším kolegyním právo vložit sem obrázky svých dekoltů! Ve jménu mých kolegů důrazně protestuji proti tvé formulaci v tvé otázce! Já jsem za to, aby naopak své dekolty fotografovaly a vložily. Je možné, že by některý z nich nám dech opravdu vzal. Baby, nenechte se omezovat! My muži (kromě olafa) uvítáme s potěšením každý v(y)ložený "příspěvek". TAK SLIBUJEME!
olaf71*
myslel jsem, že to bude mít opačný efekt a některá uživatelka foto svého dekoltu naschvál přidá, aby jsme mohli přestat dýchat
Uvedený "dekolt" mi bere všechno možné, ale dech rozhodně ne. Na mě bohužel působí paní Kostková úplně stejně jako paní Gondíková - naprosto antieroticky. Nevím proč, ale ženskou si představuju jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.