Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si najít brigádu?

Od: jenik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den jemi 10 let a hledám brigádu v České Kamenici prosím nemohl by ste mi nikdo poradit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Děti ve věku 10 let nikdo nezaměstná, bylo by to protiprávní. V České republice neexistuje legální práce dětí. Musíš počkat, až budeš mladistvý, bude ti minimálně 15 let.

krkovicka*
hodnocení

0x
Ano jak už upozornila eulalie.Jinak najdi příslušný inzerát na roznos letaku,máma si jej napíše na sebe a ty po troškách jej můžeš roznášet i s mámou,zřejmě to budeš mít těžký.20kg papíru je hold 20kg.
doplněno 23.05.11 14:23: Sice nechápu na co v 10ti letech potřebuješ peníze,buď popros o navýšení kapesného nebo zkrátka ušetři si z toho co dostáváš.Jinak má kolegyně z práce odjíždí na 14 dní v červenci na dovču a poprosila druhou paní,která má 11ti letého syna, o pohlídání jejiho pejska za 2.500 takže nejspíš si ho vemou domů a venčit a starat se bude kluk.Něco nakoupí(myslím tím stravu)z těch 2.5tis a zbytek mladýmu padne do kapsy,navíc se naučí zodpovědnosti,neboť sám si pejska přeje...tak zkus najít něco podobného.

hodnocení

0x

Ahoj, Jeníku, v 10 letech opravdu nemáš možnost práci získat. Já jsem před spoustou let už od deseti chodila o prázdninách plet stromečky do lesních školek. Bylo to ale napsáno na dospělou paní. Práce to nebyla náročná, pokud vyloženě nepražilo sluníčko, nechalo se v pohodě okopávat. Ale kdo ví, jestli ještě dneska nějaké lesní školky jsou. Jaga

buss

Chodí se sadit do lesa ...

doplněno 23.05.11 23:39:

Dost často je vidět děcka u pump, jak čistí okna aut..., pracuješ na sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]