Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volají z úřadu práce na brigády?

Od: costim odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

jdu se registrovat na ÚP, budou se mě určitě ptát na brigády. Měl jsem brigádu,ale boužel jsem tam byl jeden den.Když jim ukážu smlouvu a řeknu,že jsem tam byl měsíc.Jak je tam napsáno.Budou tam volat? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bgmaniac*
hodnocení

0x

a z jakého důvodu jste byl jen jeden den?

pacourek*
hodnocení

0x

Pří registraci na uřade bude zajímat poslední zaměsnání (nikoliv krátkodobá brigada)

iz*
hodnocení

0x

Proč by se měl ÚP zajímat o brigády? V žádném případě nedoporučuji kamkoliv uvádět nepravdivé údaje. Vrátí se Vám to.

Nebude-li si délku brigády ověřovat ÚP, může si tam zavolat potenciální zaměstnavatel ... Nebo se ÚP může divit, proč Vás zaměstnavatel odmítl kvůli nedostatku praxe, ...

hodnocení

0x

Myslím, že na brigdy se ptát nebudou, jde jim o hlavní pracovní poměr. Přesto kdyby na to došla řeč,nelžete. Zjistit si to sice nemusí, ale i mohou. A taky se divím, že jste jen tak zahodil brigádu po jednom dni. Jste na pracáku, každá koruna dobrá, první den nikdy není růžový, člověk se rozkoukává, leccos se mu nelíbí. Ale řekla bych si: "Mám to na měsíc, zhruba 20 pracovních dní to vydržím. Budou za to peníze!" Nesmíte být tolik cimprlich a spoléhat jen na úřad práce. Také jsem dělala brigádu, která se mi příliš nelíbila /nevytopené ohromné hangáry v prosinci, přebírání a kompletace vojenského materiálu, často i plesnivé věci, rozkousané od myší,.páchnoucí myší močí aj. Ale vydržela jsem, zaplatili mi to. Zase jedna životní zkušenost. Tak to příště po jednom dni nevzdávejte a nemusíte pak na pracáku lhát. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]