Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geocaching.cz nefunguje?

Od: akr* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, toto jsou stránky geocachingu. Vždy mi tyto stránky načetly bez problému. Rád bych věděl zda-li je chyba na jejich straně tak prosím skuste někdo tento odkaz zda Vám to bude fungovat: www.geocaching.cz

Dále bych chtěl i pozvat do této hry nové lidi! je to zajímavé hledání ukrytých krabiček. Viz informace na stránkách.

Děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

akr*
hodnocení

PS: Určitě máte kousek od sebe cache a ani o tom nevíte!

tesyk*

ani mě se nenačítají. Funfuje jen geocaching.com/...

marenka*
hodnocení

0x

Taky nefunguje. Jinak díky za tip, ale mě by stačilo najít každý den alespoň pár hodin navíc, natož hledat krabičky. *smich*

hodnocení

0x

Mě to jede.

tiskar94
hodnocení

0x

No ono je to na nějakém serveru, který je celkem na nic, a adminům se odtamtud nechce jít jinam. Musijou s urgovat admini, jinak to takhle nebude fungovat furt. . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma geocaching

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]