Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je to takové trapné, ale potřeboval bych poradit jak simulovat nějakou nemoc, která mi zařídí na stoprocent den volna ve škole..mám k tomu jeden důvod, nechci ho tady veřejně psát..
Děkuji za rady
To právě nezabere, mamka je taková , že musí vědět vážně žě mi něco je , jinak mě prostě doma nenechá..
Tak si na noc otevři okno a spi nahatej a bez peřiny. Lehké nachlazení si tim způsobíš a bude se ti pak líp simulovat zápal plic. :D Já to tak teda dělal, za dva dny jsem se vždycky uzdravil. (teda, na brzo ráno jsem si nařídil budík, abych se oblékl a matka nic nepoznala)
no s tímhle moc zkušenosti nemám ale zkus říct že tě bolí hlava a až budeš mít teploměr tak ho strč do hrnku s horkym čajem (pokud něco takovýho pijěš) ale s tou teplotou to nesmíš přehnat 45°C je opravdu hodně stačí tak 38°C
PS.:Napadá mě možná co si chceš zařídit
Co myslíš? :P :DD nee.. to co tě napadlo asi ne :D
No právěže tohle matka už zná že si naklepávám teploměr, chce to něco že třeba večer budu mít průjem atd
Jsem rodič a byla jsem i pedagog. Pokud chtěla dcera zůstat den, dva doma tak mohla jelikož na její výsledky to vliv nemělo. Já bych se s maminkou dohodla.
Ahoj! Je mi divné, že nepíšeš, který den! To jako zítra? Nebo chceš návod, jak simulovat kterýkoliv den, který se Ti zamane? Moje rada zní: "Nezačínej s podváděním, nestojí to zato. Mohl by sis na to také zvyknout. Jestliže jsi ještě školou povinný, tak ten Tvůj "problém", který potřebuješ nutně vyřídit, odlož na příští víkend, anebo na odpoledne, až Ti skončí vyučování."
Dej si ráno nalačno kávu se solí.Stoupne ti teplota a také ti bude tak blbě,že příště tě už simulovat ani nenapadne.A ty to zkoušíš asi často,když tě maminka tak hlídá a nemoc ti nevěří.co?Jednou příjdeš na to,že to s tebou myslí uplně nejlíp,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.