Nejste přihlášen/a.
DObry den,mela bych na Vas prosbu o radu.VIte neni to jednoduche,ale zkusim to.No,mam pritele,dve deti,moc nam to jiz dlouho neklape,vztah na odepsani,myslenka nato,ze bych se mela rozejit s pritelem,neexistovala dokud jsem nepoznala kluka,ktery se mi libi-on o tom nevi,ze se mi libi.Je mlady a hezky-ridic,nekdy ho vidim,kdyz s nim jedu nekam...tolik bych mu chtela rict,ze se mi libi a ze se s nim chci seznamit,ale mam strach,ze me odmitne,ale zaroven nechci,aby o me vedel...jak mam udelat prvni krok,on vi ze mam pritele a deti,dokonce se i s pritelem nekdy bavi,...je to tezke ja cho vztah ukoncit a chtela bych zacit novy vztah...co mam delat,jak mam ridici autobusu rict,ze na nej myslim a ze jestli semnou chce chodit?Je to trapne?dekuji za rady
pali, nechci být protivná a mentorovat. Ale nemohu jinak. Uvědomte si, že jste dospělá žena, mamina. A to, že se vám líbí "kluk" a dokonce to chcete řešit, je kapku mimo dospělé uvažování, jednání. Udělejte si nejdříve pořádek v hlavě a pak něco řešte! Opravdu si myslíte, že z vás kluk bude bez sebe štěstím?! Fakt?
Podle mne by bylo nejlepší vyřešit aktualní situaci s přítelem , diskuse a možné zlepšení vztahu a nebo rozchod poté můžete pokoušet nového přítele ,ale ujistěte se že by byl ochotný akceptovat vaše děti , předpokládám že jak píšete je mladej takže bude asi touži po svojich potomcích a to jestli vůbec.
No a jak mu to řici že se vám líbí? Přijít a říct mu to jak jinak kolem toho obcházet.
Ahoj pali, pokud jste si Vy i Vas partner jisti, ze je vztah na odpis, na co cekate? Ano, ukoncit vztah je tezke, ale pokud to chcete oba dva, byva to lehci, nez kdyz se tak rozhodne pouze jeden. A to je ten zadrhel - chce konec vztahu i Vas partner? Pokud ne, spise byste mela venovat silu a nadseni oprave a znovuobnoveni tohoto svazku, ne se hned zakoukat nekam jinam.
Vzhledem k tomu, ze jste napsala "jestli se mnou chce chodit", usuzuji, ze jste mlada mamka. Ale zvazte, zda toto poblouzneni do ridice je to prave orechove, co od zivota cekate. Dle toho, ze nechcete, aby to vedet, nejspis o Vasi existenci (ve vyznamu, ze jste do nej zahledena), nema paru, vidite ho jen nekdy, on vidi desitky lidi denne, spoustu mladych holek. Nejsem si jista, zda mlady svobodny kluk bude nadseny ze dvou deti, ale tezke soudit, kdyz dotycneho nezname. Spousta lidi si cilene nachazi partnery s detmi.
I kdyby do Vas zamilovany byl, pokud vi, ze mate pritele, tak zatim stejne nic nezkusi. Pokud jste si ovsem na 100% jista, ze do Vas zamilovany je, Vy do nej taky, se soucasnym partnerem se rozejdete a prvni krok klidne udelejte. Ale rozhodne se vetou "chces se mnou chodit." Tak je tak pro ctrnactilete pubertaky Zkuste ho pozvat na kafe a uvidite.
Vystavujete se ovsem riziku, ze Vas odmitne (riziko je tu vzdy, s tim nic neudelate), a Vy zustaneme bez partnera i bez vysneneho ridice.
hmmm zajimave, typicke vztahy dnes jsou takove uzit si co to jde a az jednou prijde krize nebo problemy rychle pryc podle me jste tak kolem 20-22 let nezodpovedne premyslite mate vlastne svoji rodinu a chcete ji rozbit jen kvuli nejakymu ridici?premyslejte jako dospela zena berte zivot jaky je ze v zivote jsou i horsi chvile a je jen na vas jak si to zaridite rozhodne ale ne utikat pred problemy,prvni krok doporucuju promluvit si s partnerem o problemech a rict mu co citite a co citi on a treba mu i rict ze asi mozna milujete jineho,nebo mozna mate jen chut na jinej sex...
Nezobte se ale myslím, že patnáct už vám bylo. Kdybych se měla rozvádět pro každého muže co mě zaujme tak rozhodně nejsem 30 let vdaná. On o tom ještě neví ale vy už víte, že právě tento je ten pravý, muž pro vás, otec pro dvě "cizí" děti, hm, to si fandíte. Nemluvím ani o tom, že je ženatý, má přítelkyni, děti a právě vás a vaše děti by měl za to vyměnit. Zkuste se zamyslet, jste matka a ne puberťačka.
Pali. Jak začít. Máte tu dvě rozdílné věci. Vztah, ve kterém jste nespokojena a vztah, po kterém toužíte. Vynechám to, že máte děti, že řidiče neznáte a pod., protože to bych se tu asi hodně rozepsala. Takové to zamilovat se tak, jak popisujete, na to jste dostala názor od ostatních, s kterým naprosto souhlasím.
Já bych ale chtěla říct něco, co tu vysloveno ještě nebylo. Jako dospělá a zodpovědná žena, byste měla nejdřív vyřešit jedno a pak začít s něčím druhým. První vyřešte vztah, který máte. Nebo si myslíte, že nový přítel bude zvědavý na hádky a spory při rozchodu? Víte moc dobře, že něco takového přijde a chcete přítele a zároveň podporu, nebo ne? Jak dlouho si myslíte, že nového přítele bude bavit vaše řešení minulosti? Nehledě na to, že moc nevěřím tomu, že děti takový přelet přejdou jen tak, jako by se nechumelilo.
Nechci vás urážet, jen vás prosím o zamyšlení sama nad sebou. Zamyšlení o samotě, ale buďte upřímná. Není to náhodou tak, že vztah, který máte, stojí za starou bačkoru, ale vy se bojíte zůstat sama, s dětmi, bez peněz a nezajištěná? Myslíte, že nový přítel si vás hned první den uváže na krk? On si vás musí nejdřív všechny zamilovat, děti jeho a pak to bude ideální, ale takhle? Je to podle mého od vás zbabělá vypočítavost, ale věřím, že o tom sama ještě nevíte. Zkuste se sama sebe na to zeptat. Jen dodám, že pokud ano, tak vám to nevyjde.
A kolik je vám roků? Mně to připadá, jakoby dotaz psala zamilovaná sedmnáctka a ne dospělá matka dvou dětí. Máte rodinu, přítele, vztah vás nebaví, tak honem do dalšího. Jenže, abyste mohla začít něco nového, musíte nejprve to původní ukončit. Rozejít se, rozdělit majetek, děti, alimenty, návštěvy... a ne se hnedka vrhat do dalšího romantického dobrodružství a čekat, že to vás zachrání, spasí a vy budete mít ráj na zemi.
" tolik bych mu chtela rict,ze se mi libi a ze se s nim chci seznamit,ale mam strach,ze me odmitne,ale zaroven nechci,aby o me vedel..." Vy nechcete, aby o Vás věděl, když se s ním chcete seznámit? Tak to asi nepůjde...:D Připadá mi, že jste se zamilovala do kluka, který se Vám jenom líbí ( asi je to fešák...) - ale co o něm víte, že s ním chcete hned chodit
? Třeba je zadaný, má ženu, děti ...nebo třeba přítele
...Myslíte, že by měl o Vás také zájem? A samozřejmě i o Vaše děti? Pochopila bych Váš dotaz, kdyby Vám bylo třeba 13 let...ale jako mamča od dvou dětí...
?! Proč se s ním neseznámíte napřed jen tak , jako jeho známá...později kamarádka...no a potom se samo ukáže, co bude dál...
. Hodně štěstí
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.