Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film - oddechovka?

Od: veru* odpovědí: 12 změna:

Měl by někdo tip na film, nejlépě nějakou oddechovou komedii.. ale trochu na úrovni? *uspech*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asminkam*
hodnocení

0x

Horší než smrt ;) Jsou dvě verze, mě se teda líbí víc ta americká, ale ono to je až na obsazení a scénář úplně stejný.

veru*
hodnocení

Jé, vidíš, to už jsem viděla, akorát že tu britskou verzi *smich*

asminkam*

Noo..na csfd tu britskou hodnotěj líp, ale mě se pokaždý líběj ty hůř hodnocený komedie, protože jsou takový... příjde mi že ty dobře hodnocený mají vytříbený humor, který nechápu :)

Jinak pak mě napadla komedie Machři. Ta je též skvělá. Ale jestli chcete bláznivější komedie, tak doporučuju Superhrdinu. Je to parodie a já se u toho nejvíc nasmála ;)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Veru, neměla by ses raději učit na státnice? *smich**haha*

veru*
hodnocení

To nejsem jááá, to je jiná Veru *smich* Ta druhá se poctivě učí *tanec*

doplněno 20.05.11 19:42:

už má projetý mikro i makro... jen ta specka jí trápí *uf*

barbakan*
hodnocení

0x

Zrovna jsem dokoukal film od F.R.Čecha Pra pra pra a můžu říct,že jsem se tak dlouho nezasmál.Vynikající scénář,vynikající herci! Doporučuji.*haha*

plechacek*
hodnocení

0x

Ale takový film Interstate 60 (dálnice 60), to je pecka. Doporučil mi to kamarád a od té doby je to jednoznačně nejlepší film, co jsem kdy viděl. Pokud na to někdo z Vás koukne, písněte sem prosím reakce na ten film. Díky P

veru*
hodnocení

Zrovna na to koukám na csfd.cz :D Takže rozhodnuto, stahujeme :D

krkovicka*
Mě vždycky pobaví Jachyme hoď ho do stroje ;)
naihonn*

Tak, tak, fakt skvělej film, dobrá zábava, i trocha tý romantiky, co víc si přát. :)

georges*
hodnocení

0x

Z českých - Pražská pětka - od divadla Sklep, Mlýny, Dívčí válka. Jinak bláznivé komedie tria režisérů Zucker, Zucker, Abrahams - Připoutejte se, Bláznivá střela atd., asi to nejspíš znáte. Z těch míň známých Přísně tajné. Taky Pařba v Las Vegas není k zahození. Ještě povzpomínám a když mě něco napadne, přidám.

kato*
hodnocení

0x

Svéráz národního rybolovu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]