Nejste přihlášen/a.
Měl by někdo tip na film, nejlépě nějakou oddechovou komedii.. ale trochu na úrovni?
Horší než smrt Jsou dvě verze, mě se teda líbí víc ta americká, ale ono to je až na obsazení a scénář úplně stejný.
Noo..na csfd tu britskou hodnotěj líp, ale mě se pokaždý líběj ty hůř hodnocený komedie, protože jsou takový... příjde mi že ty dobře hodnocený mají vytříbený humor, který nechápu
Jinak pak mě napadla komedie Machři. Ta je též skvělá. Ale jestli chcete bláznivější komedie, tak doporučuju Superhrdinu. Je to parodie a já se u toho nejvíc nasmála
Z českých - Pražská pětka - od divadla Sklep, Mlýny, Dívčí válka. Jinak bláznivé komedie tria režisérů Zucker, Zucker, Abrahams - Připoutejte se, Bláznivá střela atd., asi to nejspíš znáte. Z těch míň známých Přísně tajné. Taky Pařba v Las Vegas není k zahození. Ještě povzpomínám a když mě něco napadne, přidám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.