Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co příteli k Vánocům?

Od: terestril odpovědí: 7 změna:

Ahoj, příteli je 20 a budou to naše první Vánoce, mám už vymyšlenou část dárku, ale chtěla bych mu dát ještě něco, ale nevím. Nechci koupit nějakou hloupost, ale taky ne něco ryze praktického. Prostě něco užitečného, co se mu zároveň bude líbit a potěší ho to. Pánové(ale klidně i dámy), budu ráda za každý tip. jen směle házejte nápady. díky! (a nepište ať se ho zeptám;))

(kdyžtak vodítka, ale nedržte se jen jich:přítel studuje VŠ, učí se na kytaru, má rád kulturu,..)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

www.bastard.cz:) Pítel, jeho ségra, můj brácha i táta ode mě mají vtipná trička a (snad) všem se to líbí:)

doplněno 18.11.13 20:46:

Cáfra, samozřejmě přítel.:)

agathexp*
hodnocení

0x

S kulturou mě napadají jen lístky do divadla, na zajímavou výstavu, nebo něco.. Podle toho, na co konkrétně je.

Věci na kytaru asi neodhadneš, ale pokud se učí sám, tak co mu třeba zaplatit nějaké lekce, připadně intenzivní kurz... Někde určitě něco najdeš :) Nebo i klidně knížku nějakých slavných kytaristů, knihu o oblíbené skupině, zpěvákovi...

A pak pokud přítel ještě není "vážnej dospělák" ( :) ) a je na nějaký víc osobní, romantický věci, tak můžeš zkusit nějaká DIY videa, ale to není pro každýho kluka.

Kdybys nic hezkýho nevybrala, tak mu dej klidně jen ten jeden. Možná lepší jeden fajn dárek, než nějaké těžce vymýšlené. :)

pfpetr*
hodnocení

0x
tolik to neres projdi se po meste a neco te trkne a kdyz ne tak kup mercedesa a kilo lentylek
doplněno 18.11.13 21:11: jo a taky milujem ponozky a svetr s jelenem :)

hodnocení

0x

Kupte dva metry fešné mašličky, uvažte si ji okolo obnaženého těla těsně nad pupíkem a jako poslední dárek se položte na večerní lůžko...

lucies*
hodnocení

0x

Já když nevím, tak projdu bestdarky.cz. Je tam spousta zajímavých věcí. Co třeba utíkací budík bestdarky.cz/... Nebo nějakou pěknou flešku. A nebo tady je inspirace darky.heureka.cz/...

paw*
hodnocení

0x

Na vanoce se ma davat neco, co je od srdce...idealne (podle me) vsak takovy darek, ktery by si dotycny normalne nekoupil, ale udelal by mu radost. To same plati o narozeninach.

Takze pomuzou legracni trsatka na kytaru, poukaz na boot camp, poukaz na romanticky vecer straveny s Vami, svetr s jelenem (ale s velkym jelenem), poukaz na 40 hodin fotbalu v televizi na ukor Ruzovky,...a podobne. Je dobre sledovat jeho chovani a kdyz bude u neceho bezdecne slintat jak pavlovuv pes ale konstatuje ze to nepotrebuje, tak to bude to prave...

doplněno 19.11.13 00:34:

Mi takto pritelkyne pronesla jednou v obchode na ruzovou sadou naradi "to sem si vzdy prala" a ejhle, co dostala k narozeninam ;).

kalimant
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]