Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohledy do výstřihů?

Od: krkovicka* odpovědí: 7 změna:
Dnes pařák.Byla jsem ve městě a kolemdoucí pánové brousili očka do výstřihů tílek a šatiček.Máte pocit,že s příchodem léta mají ženy co ukazovat?Včera jsme jeli s partnerem na nákup a málem jsme z obchodu neodešli.Byl furt myšlenkama(spíš očkem) někde jinde.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georges*
hodnocení

0x

Jojo, v ulicích je to dneska jako na louce - samý neuvázaný kozy.

krkovicka*
hodnocení

Vy jste mi zase dal :-D ale máte pravdu,upadlo mi jízdenka,ohla jsem se a málem mi utekla z ohrady ;)

1jara*
hodnocení

0x

Volné ustájení je holt volné ustájení!

hodnocení

0x

Dneska by to šlo*smich*...

marenka*

*haha* To bylo první, co mě napadlo, ale nechtěla jsem se motat do otázky, která je směřována na muže. *hi*

hodnocení

0x

Jo, po té dlouhé zimě je to opravdu příjemná změna! Ale co mě zaráží, kolik mladých holek je neuvěřitelně vyžraných. :( A kolik z nich to asi nezaregistrovalo a oblíkají se jakoby měly 50kg i s dubovou postelí! Trefně to vyjádřil kolega, s kterým jsme dnes projížděli Prahou a po spatření takovéto ,,víly´´ povídá - ,,No ty brďo - to je normálně antikoncepční figura! ´´ *smich*

krkovicka*
hodnocení

Ano máte pravdu.Pražské boubelky nic neskrývají(aspoň ani já nemusím trpět komplexem)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]