Dnes pařák.Byla jsem ve městě a kolemdoucí pánové brousili očka do výstřihů tílek a šatiček.Máte pocit,že s příchodem léta mají ženy co ukazovat?Včera jsme jeli s partnerem na nákup a málem jsme z obchodu neodešli.Byl furt myšlenkama(spíš očkem) někde jinde.
Jo, po té dlouhé zimě je to opravdu příjemná změna! Ale co mě zaráží, kolik mladých holek je neuvěřitelně vyžraných. A kolik z nich to asi nezaregistrovalo a oblíkají se jakoby měly 50kg i s dubovou postelí! Trefně to vyjádřil kolega, s kterým jsme dnes projížděli Prahou a po spatření takovéto ,,víly´´ povídá - ,,No ty brďo - to je normálně antikoncepční figura! ´´
krkovicka*
Ano máte pravdu.Pražské boubelky nic neskrývají(aspoň ani já nemusím trpět komplexem)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.