Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasielka z ciech na slovensko

Od: mimo112 odpovědí: 3 změna:

dobry den chcem sa spytat objednaval som si z ciech 15kg zasielku za 3150czk na slovensko..

chcem sa spytat.. odosielatel mi to ma poslat cez DPD sluzbu do 24 hodin.

ked si prevediem tychto 3150czk na eura tak to vyjde 116€. Je to tak alebo sa nieco viac doplaca? Vo fakture mam celkovu sumu aj s prepravnym 3150czk len chcem vediet ci sa tam neplati este nejaky poplatok za prevod na eura..

dakujem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

A podle čeho přepočítáváte na eura? Dopravce bude přepčítávat podle jeho kurzu.

mimo112
hodnocení

ja som to skusal podla kurzu na internete som si dal z czk na euro a neviete mi poradit podla coho oni beru kurz?

bejo
hodnocení

0x

Mne došiel tovar z Českej republiky a okrem ceny tovaru + poštovného 250 Kč, som na Slovenskej pošte pri prepočte Kč na €, platil navyše ešte 6 €, ako platbu za medzinárodny platobný príkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]